Descoperă

Singura vedetă pe care Elena Ceaușescu o plăcea: ”De fiecare dată mă voia!” Acum a ajuns să lucreze la Kanal D

Cătălin Botezatu a fost manechinul preferat al Elenei și al lui Nicolae Ceaușescu, iar aceasta i-a făcut chiar și buletin de București. Designerul participa la toate evenimentele de modă ale foștilor dictatori, pe care, de altfel, îi considera și niște fashioniști ai vremurilor comuniste din România.

Singura vedetă pe care Elena Ceaușescu o plăcea

Astfel, invitat la o emisiune de televiziune, Cătălin Botezatu a povestit și de ce anume l-a simpatizat Elena Ceaușescu și cum l-a ajutat treaba asta.

PUBLICITATE

“Elena Ceauşescu m-a plăcut din prima şi, de fiecare dată, mă vroia în prezentările private şi spunea că vrea că eu să îi dau eu buchetele de flori! Eram deja manechinul favorit al familiei, lucru care, recunosc, m-a ajutat! Pentru cei care nu ştiu, în acele vremuri, se ţineau evenimentele în anumite locuri de la Institutul de Cercetare în faţă a doar patru fotolii, două erau ocupate de preşedintele României şi soţie, iar celelalte de o familie de capete încoronate, invitată special! Cred că am avut ocazia atunci să îi văd pe cei mai importanţi oameni ai lumii şi consoartele lor”, a povestit Cătălin Botezatu.

Chiar și așa, existau reguli stricte pentru toţi cei care urcau pe scenă şi intrau în contact cu soţii Ceauşescu.

,,Era o întreagă demenţă în backstage! Veneau oamenii de la partid şi ne controlau până şi în chiloţi! Nu aveam voie să fim răciţi sau bolnavi, pentru că dacă am fi intrat în contact cu Nicolae şi Elena Ceauşescu, le dădeam microbi”, a mai spus Cătălin Botezatu.

PUBLICITATE

Lucrează la Kanal D

În ce priveşte vestimentaţia aleasă de Nicolae şi Elena Ceauşescu, Botezatu a precizat că cei doi erau mereu în tendinţe şi se îmbrăcau foarte bine pentru acele vremuri.

Cătălin Botezatu s-a născut la data de 3 decembrie 1966, în Alexandria. El este un creator de modă și fotomodel din România. Pentru creațiile sale, el a primit numeroase premii, iar viața sa personală a constituit de multe ori obiectul presei tabloide, în special datorită relațiilor sale amoroase. Chiar dacă nu a fost niciodată căsătorit, în 2009, acesta a mărturisit că este tatăl unui băiat de 20 de ani.

Cătălin Botezatu și-a început cariera în modă în anul 1984 ca manechin al casei de modă Venus, condusă de Zina Dumitrescu. În anul ce a urmat, a primit, la Frankfurt, titlul de Cel mai bun manechin al anului în Europa. El a urmat cursurile Institutului European de Modă din Milano. Gianni Versace l-a ales să lucreze timp de șase luni în atelierele sale. În prezent, Cătălin Botezatu și este și jurat la emisiunea ”Bravo, ai Stil! Celebrities”, de la Kanal D.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close