Știrea zilei

Acum totul e clar. Voturile au fost numarate din nou. Cine a castigat

In urma scandalului urias s-au depus plangeri la Parchetul General, iar voturile au fost numarate din nou.

In urma informatiilor transmise de Biroul Electoral Central, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, ramane pe primul loc cu 40,95% din voturi.

Candidatul PSD, Daniel Tudorache, are 39,82% din voturi, la cu o diferenta de 1,13 procente.

PUBLICITATE

Acestea sunt datele oficiale dupa numararea a 97,74% din voturile pentru primarul Sectorului 1.

Ce spune Clotilde Armand

”Am iesit invingatori, Matematica a invins!”, a spus Clotilde Armand.

PUBLICITATE

”A fost un proces lung, nu ne explicam de la inceput a durat atat de mult. Acum s-a incheiat cu bine, diferenta este de peste o mie de voturi. Va promit ca voi lupta cu toata forta mea ca tentativa de fraudare care a existat sa nu ramana nepedepsita, nu voi lasa lucrurile asa”, a mai spus Clotilde.

Declaratia lui Dan Barna

”Clotilde Armand devine primarul Sectorului 1 dupa o lupta de multi ani, dupa ce – si foarte multi dintre noi credem asta – ar fi trebuit sa fie primarul acestui sector acum patru ani, iata ca perseverenta, ambitia, consecventa, seriozitatea dau roade si dupa patru ani castiga aceasta lupta.

Din acest moment Sectorul 1 are sansa unei persoane cu totul remarcabile si am toata increderea ca urmatorii ani si de fapt urmatorii multi ani pentru Sectorul 1 vor fi ani cu adevarat de dezvoltare.

Cele doua zile arata cat de mult inseamna Fara penali in functii publice, cat de mult inseamna Fara hotie la primarie si cat de important este ca fiecare dintre noi si fiecare dintre dvs. sa fie implicat si sa fie activ si sa fie vigilent. Pentru ca daca colegii nostri nu si-a fi pus intrebarea cum se plimba un domn cu un teanc de procese verbale in brate, poate sa in seara asta am fi privit cu amar un alt fel de spectacol”, a spus Barna.

Si la Sectorul 3 s-au numarat din nou voturile

Astfel, Robert Negoita a obtinut 43,74%, Adrian Moraru (PNL – USR PLUS) – 28,48%, iar Aurelian Badulescu (PSD) – 13,71%.

La sectoarele 2, 4, 5 si 6, datele sunt aceleasi

Sectorul 2, Radu Mihaiu (sustinut de PNL si USR PLUS) are 36,91%, Dan Cristian Popescu (PSD) – 31,50%, iar Neculai Ontanu (Alianta ADER PPU-SL) – 14,06%.

Sectorul 4, Daniel Baluta (PSD) a obtinut 57,03%, iar Simona Spataru (PNL – USR PLUS) – 29,88%.

Sectorul 5, dupa numararea a 97,30% dintre voturi, Cristian Popescu Piedone are 28,08%, Daniel Florea (PSD) – 25,64%, iar Cristian Bacanu (PNL – USR PLUS) – 25,24%.

Sectorul 6, unde s-au centralizat 98,12% dintre voturi, Ciprian Ciucu a luat 43,40%, Gabriel Mutu (PSD) – 34,56% si Stefan Florescu (PMP) – 7,68%.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close