Știrea zilei

Primarul care si-a filmat fiica in timp ce o umilea a castigat alegerile: “I-am ciuruit”

Traian Ogagau, primarul localitatii Sangeorz Bai, cercetat penal pentru ca si-a filmat fiica dezbracata in timp ce o umilea, tinand-o in genunchi, a castigat inca un mandat.

”Deci, i-am ciuruit”, a spus primarul. Acesta a iesit in fata primariei unde s-au adunat sute de oameni care au cantat, au ascultat muzica si l-au felicitat.

Persoanele prezente nu au purtat masca de protectie si nu s-a pastrat nici distanta impusa de regulile din pandemie.

PUBLICITATE

Traian Ogagau, a castigat inca un mandat, iar anuntul a fost facut pe pagina sa de Facebook.

”Sa le fie rusine pentru campanie pe care au facut-o”

Dupa aflarea rezultatelor, Traian Ogagau a iesit in fata Primarei unde s-au strans sute de localnici care aplaudau, ii scandau numele.

PUBLICITATE

”Astazi este o noua zi istorica pentru orasul nostru. Vreau sa felicit toti competitorii si sa le transmitem sa le fie rusine pentru campania pe care au facut-o si pentru modul marsav. Tot ce a fost mai greu a trecut, rezultatele finale inca nu le stim, dar un lucru este clar: Am reusit impreuna”, a spus primarul, in uralele multimii.

Primarul este cercetat pentru rele tratamente aplicate minorului, pentru ca si-a filmat fiica in timp ce o umilea, tinand-o dezbracata, in genunchi.

„Eu iti spun cum ii, tu iti extragi de aici ce vrei si cum vrei, ca m-am saturat… Am fost asta iarna la schi cu copiii in Austria, iar Traiana a devenit obraznica pe acolo. A fost iesita din dus, dezbracata si cu parul ud, si am pus-o la colt, la perete, si am pus-o sa repete sa-i trimit mamei sale. I-am trimis inregistrarea mamei sale, iar de acolo a disparut si nu stiu cum a ajuns pe unde a ajuns. Fiecare isi apostrofeaza copilul sau ii aplica pedepse cum considera el. Eu nu consider ca am umilit-o. Decat sa ajunga pe la vreo 18 ani o drogata, cum sunt unii copii de demnitari si de smecheri, mai bine cate-o lectie dinasta”, spunea Traian Ogagau in momentul in care filmarea a aparut in mediul online.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close