Descoperă

Horoscop zilnic, 27 septembrie 2020. Perioada favorabila pentru Rac

Sfatul zilei pentru toate semnele zodiacale – nu va implicati in aventuri. Nu vor aduce altceva decat probleme.

Berbec

Berbec, daca esti indragostit, atunci este putin probabil ca ziua de astazi sa iti ofere posibilitatea de a vorbi despre sentimentele tale. Si tu insuti nu esti inca pregatit sa faci o marturisire, preferand sa nu te deschizi. Poate este inca prea devreme pentru astfel de marturisiri.

PUBLICITATE

Taur

Rezistenta in afaceri a Taurului va fi pusa la incercare astazi. Veti intalni probleme toata ziua. Sunt posibile si actiuni neasteptate. Dar nu iti face probleme, le vei infrunta pe toate. Astrele vor fi de partea ta, trebuie sa ai grija sa nu intri in jocuri periculoase.

Gemeni

PUBLICITATE

Ziua de astazi le promite Gemenilor o multime de cunostinte noi si intalniri neasteptate, care sunt pline de cheltuieli neprevazute. Dupa-amiaza, unele stiri neplacute va vor strica starea de spirit si vor duce la o deteriorare a bunastarii.

Rac

Astrele sustin ca aceasta este o perioada favorabila pentru Rac. Nu exista niciun motiv sa nu le credem. Lucrezi bine si te odihnesti bine. Doriti sa adaugati ceva interesant la aceasta zi? Ia initiativa in unele lucruri. Fii relaxat, iar problemele vor disparea si ele.

Leu

Sanatatea este pusa sub semnul intrebarii. Astazi esti nervos, de aceea nici lucrurile nu ies cum ar trebui. Nu va grabiti. Problemele materiale sunt posibile datorita neatentiei dumneavoastra. Fii atent la micile detalii.

Fecioara

Aceasta zi este favorabila pentru Fecioarele care studiaza. Vestea buna te va aduce mai aproape de obiectivul tau. Nu grabiti lucrurile, nu trebuie sa va asumati riscuri. Lasati totul sa-si urmeze cursul.

Balanta

Balanta are noroc in tranzactii comerciale. Planetele sunt aliniate in asa fel incat astazi orice produs poate fi vandut cu profit, chiar daca de ceva timp lucrurile nu au mers bine. Dar pentru aceasta trebuie sa va aratati toata ingeniozitatea. Asculta-ti intuitia.

Scorpion

Se poate intampla ca in viitorul apropiat Scorpionii sa aiba nevoie de ajutor. Prieteni si rudele te vor ajuta cu siguranta in momentele dificile. Nici nu trebuie sa le ceri ajutorul, se vor oferi singuri. Incercati sa evitati o confruntare cu persoana iubita. Acum nu este cel mai bun moment pentru o lupta a orgoliilor.

Sagetator

A sosit timpul pentru Sagetator cand trebuie sa scape de tot ce nu ii aduce fericire. Oameni suplimentari din viata ta care aduc doar emotii negative, greutate si lucruri de care nu ai nevoie, ar trebui lasati in spate. Probabil ca va fi dificil sa schimbati toate acestea, dar este necesar pentru a putea merge inainte doar cu oamenii care cred cu adevarat in dvs.

Capricorn

Capricornii au o zi foarte reusita pentru cumparaturi si investitii de bani. Incercati sa ajutati oamenii cat mai mult posibil. Toate acestea iti vor fi socotite si iti vor inapoia o fapta buna. Noile cunostinte vor fi utile. Este mai bine sa nu vizitati institutii medicale astazi.

Varsator

Pentru Varsator, aceasta perioada de timp este foarte buna pentru munca. Pozitia neobisnuita a planetelor promite un rezultat rapid si foarte semnificativ. Daca ti-ai stabilit deja un obiectiv, atunci poti sa te indrepti spre el. Vei ajunge mai devreme decat te-ai asteptat.

Pesti

Pestii au acumulat probleme mici, dar nu urgente. Convorbirile pe care ezitati sa le incepeti pot fi directionate catre cineva pe care l-ati jignit in trecut. Ati amanat toate acestea la nesfarsit. Astazi toate acestea pot fi rezolvate si, mai mult, toate aceste conversatii vor fi linistitoare pentru ambele parti.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close