Social

Adriana Iliescu simte că îi vine sfârşitul? Gestul CUTREMURĂTOR făcut de cea mai bătrână mamă din România

O veste cutremurătoare vine din partea Adrianei Iliescu. Cea mai bătrână mamă din România se pregăteşte încă de pe acum de moarte. Şi-a aranjat deja lucrurile de care are nevoie pentru momentul în care va trece în nefiinţă.

O veste cutremurătoare vine din partea Adrianei Iliescu. Cea mai bătrână mamă din România se pregăteşte pentru ziua în care nu va mai fi alături de fiica ei, Eliza. Şi-a aranjat deja lucrurile de care are nevoie pentru momentul în care va trece în nefiinţă.

Adriana Iliescu şi-a cumpărat sicriul în care vrea să fie înmormântată şi poartă discuţii cu fiica ei, în vârstă de 12 ani, despre ziua despărţirii.

PUBLICITATE

Cea mai bătrână mamă din România vrea să lase totul bine organizat pentru a-i fi mai uşor fiicei sale atunci când ea va merge pe lumea cealaltă.

Femeia de 79 de ani se pare că este conştientă de faptul că fiica sa este încă prea mică pentru a face faţă singură unui astfel de moment şi vrea să lase totul pregătit. Astfel, deja sicriul şi locul de veci au fost achiziţionate, iar Adriana Iliescu mărturiseşte că nu i se pare nimic ieşit din comun.

Fiica celei mai bătrâne mame din România, Eliza, are o copilărtie obişnuită, alături de prietenii săi.

PUBLICITATE

“Îi plac băieţii de la şcoală. Acum îi place de un coleg. Cum o văd eu pe ea acum, mă aştept ca la 18 ani să fie măritată. Îşi doreşte să aibă copii, să aibă o familie mare. Am discutat cu ea chestiunile astea legate de iubire şi i-am explicat: «Una e că îţi place ţie de un băiat, alta dacă sentimentul e reciproc». Ea înţelege tot”, a declarat Adriana Iliescu pentru reporterii spynews.ro, în urmă cu ceva timp.

Adriana Iliescu (79 de ani) a fost până la 29 decembrie 2006 cea mai vârstnică femeie din lume care a dat naștere unui copil, la vârsta de 66 de ani și 320 zile. Eliza Iliescu are acum 12 ani.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close