Social

VIDEO Șmecher cu BMW de lângă Lugoj, amator de live-uri de la volan, lăsat pieton de către un polițist rutier

Un șmecher cu BMW din Gavojdia, mare amator de live-uri făcute de la volanul bolidului său, a făcut circ pe Facebook, tot într-un live, după ce un agent de la Poliția Rutieră Lugoj l-a oprit în trafic. Motivul? Teribilistul a depășit coloana de mașini trecând peste linia continuă, gonind cu viteză, chiar dacă zona dintre Lugoj și Gavojdia unde a fost prins acesta este cunoscută pentru accidente grave care au loc tocmai din cauza vitezei și a depășirilor la limită.

În timpul clipului de 8 minute și jumătate, șoferul nervos, alături de soție și copila sa, îl ceartă pe polițist că își face meseria. Polițistul le spune celor trei de mai multe ori să stea în autoturism, așa cum prevede legea, însă aceștia nu se supun indicațiilor agentului și continuă să stea în șosea, chiar dacă pe lângă ei trec TIR-uri și alte mașini la mică distanță.

Bărbatul susține în clip că nu a depășit pe linie continuă și amenință că va da în “tribunal” agentul de la rutieră. Alți șoferi îl susțin în comentarii, spunându-i că ar fi bine să recurgă la violență și să “îi f*ta două în gură” agentului.

PUBLICITATE

“În România trăim. Când te vede că ești un pic mai deștept și te iei de lumea bună, și le spui adevărul, se ia după tine”, este una dintre replicile șoferului.

Polițistul continuă să își facă meseria ca la carte, fără să se lase impresionat de urletele șoferului. În ciuda acuzelor conducătorului auto, agentul de la Poliția Rutieră Lugoj își duce până la capăt treaba și îl sancționează pe acesta.

PUBLICITATE

“În data de 18 septembrie, un bărbat în vârstă de 42 de ani a condus un autoturism pe DN 6 dinspre Lugoj înspre Jena iar la intersecția cu DC 217 a efectuat manevra de depășire a unei coloane de autovehicule, în care se afla și o autospecială M.A.I. în zona indicatorului „depășirea interzisă” încălcând marcajul longitudinal continuu simplu. Bărbatului în vârstă de 42 de ani i s-a reținut permisul pentru o perioadă de 30 de zile conform art.100 alin.3 lit.”e” din OUG 195/2002 în contextul nerespectării regulilor privind depășirea”, au declarat pentru Lugojeanul.ro reprezentanții biroului de presă al IPJ Timiș.

Bărbatul a primit și o amendă în valoare de 580 de lei. Înainte de a fi oprit de poliție pe 18 septembrie, contul de Facebook al utilizatorului era plin de live-uri făcute de la volanul mașinii sale marca BMW. Între timp, acesta a șters aproape toate acele clipuri, pe profilul său rămânând doar live-ul cu oprirea în trafic.

Lugojeanul.ro a descărcat acest clip și l-a urcat pe YouTube, din motive evidente. La momentul preluării clipului, acesta era setat la modul “Public”.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close