Știrea zilei

Raed Arafat, acuzații grave! ”Cineva a plătit bani!”

Secretarul de stat, Raed Arafat, este convins că persoanele care instigă românii să nu poarte masca de protecție în timpul pandemiei de coronavirus sunt plătite ca să manipuleze cetățenii.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a dat ca exemplu campania “Sus Inimile”, care prin intermediul unui clip îi îndeamnă, în special pe tineri, să renunțe la mască.

“Exemplul campaniei Sus Inimile. Clipul e încă acolo. E foarte bine gândit și țintit: o anumită categorie, de tineri până în 35 de ani. Filmul e făcut profesionist. Asta înseamnă că cineva a plătit bani. Asta înseamnă că avem o campanie cu specialiști. Nu poate să vină că a venit un specialist…

PUBLICITATE

Cineva de sus crede că în două luni se închide un cont. Nu neapărat să sesizez eu SRI! Nu SRI închide un cont. Poate acum câțiva ani mergea așa. Trebuie să convingi Facebook că acel lucru e rău și malefic. Abia atunci se ia decizia suspendării. Depinde cum e dat mesajul și cât de bine dăm noi mesajul că asta e un fake. Am avut un grup de voluntari, mai ales la început, care făcea cartonașe în care explicau”, a declarat Raed Arafat, potrivit Gândul.

Arafat: Pentru binele nostru, să lăsăm dezinformarea şi manipulările

”Pentru binele nostru, haideți să lăsăm dezinformarea și manipulările la o parte, să fim mai înțelepți decât cei care încearcă să ne folosească ca unealtă sau un produs pentru rating, pentru profit sau pentru alte interese, și să privim ce se întâmplă peste tot în jurul nostru și în lume punând un singur interes în fața noastră și anume cel al comunității și al celor apropriați nouă.

PUBLICITATE

Numărul cazurilor este în creștere în mai multe țări, în România avem zilnic peste 1000 de cazuri și un număr semnificativ de decese din cauza infecției cu Sars-Cov2.

Responsabilitatea noastră, a tuturor, este de a ne proteja unii pe alții si de a face tot posibilul ca să trecem împreună prin această situație care va mai dura. Măsurile de protecție nu sunt atât de greu de aplicat și regulile nu diferă de cele din alte țări. În final nu se cere decât respectarea regulilor chiar dacă ele nu sunt convenabile unora”, scria Raed Arafat pe Facebook în urmă cu câteva zile.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close