Social

Oana Roman despre traumele copilariei:”Ma batea cu cureaua de imi sarea apa din cap…”

Oana Roman, adevărul despre relația cu tatăl său. Cu ce traume a rămas din copilărie: ”Mi-am luat şi bătăi foarte mari de la el”
Oana Roman și tatăl său nu au o relație foarte bună. Fiica fostului premier a povestit care au fost cauzele distanțării, dar și ce traume au marcat-o în copilărie.

Oana și Petre Roman nu își mai vorbesc de o bună periodă de timp, iar motivele care au dus la aceste lucruri sunt unele extrem de importante.

„Tata a fost un tată dur, mi-am luat şi bătăi foarte mari de la el şi pentru că eram un copil nu foarte cuminte”, a povestit Oana Roman, acum ceva vreme, potrivit playtech.ro.

PUBLICITATE

Din poveștile vedetei aflăm că aceste episoade se petreceau pe vremea când ea avea doat 11 ani, iar singura sa vină era că nu ajungea acasă de la joacă la ora stabilită. Drept urmare pedepsa era una cruntă.

„Mă bătea cu cureaua de îmi sărea apa în cap. Voia o disciplină poate uşor exagerată, asta pentru că şi el toată viaţa a fost un om extrem de disciplinat”, a mai spus Oana Roman.

Vedeta își dorea ca tatăl ei să facă parte din viașa Isabelei

PUBLICITATE

”Nu a venit să o vadă de aproape un an și, de când ne-am mutat, nu a dorit să vină să vadă casa, probabil și pentru că nu vrea să o întâlnească pe mama. Pentru mine, însă, e o mare durere, întrucât îmi do­ream să se bucure pentru această realiza­re a mea și pentru că îmi doream ca Isa să fie parte din viața lui. Este singura lui ne­poată. Și, pentru ea, el este practic un stră­in. Nu cred că l-a văzut de zece ori în șase ani. Îl vede la TV uneori și mă întreabă de ce nu vine tataie să o vadă, și eu chiar nu știu ce să-i răspund”, a mai povestit aceasta.

„Nu a venit niciodată cu un cadou de ziua ei sau de Crăciun. Doar acum un an, de ziua ei, a venit și i-a adus 100 de lei. De atunci, cred că nu l-a mai văzut decât o singură dată. L-am sunat acum câteva luni să-l rog să ne sfătuim în legătură cu școala la care să o dau, mi-a spus că nu poate vorbi și că mă sună el înapoi. A sunat după două luni”, mai spune Oana Roman.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close