Știrea zilei

Doliu in PSD. Nimeni nu se astepta la asta. S-a stins la doar 57 de ani

Este doliu in lumea politica din Romania. Primarul comunei Deveselu, din judetul Olt, a decedat din cauza infectiei cu coronavirus. Ion Aliman se afla internat la un spital din Bucuresti si candida pentru al treilea mandat, potrivit Mediafax.

Primarul comunei Deveselu, Ion Aliman, a decedat in aceasta dimineata. Barbatul fusese confirmat cu COVID-19 in data de 4 septembrie. Prima data a fost internat la Spitalul suport COVID din Caracal, dar pentru ca starea sa de sanatate s-a agravat, a fost transferat la Spitalul Colentina din Bucuresti.

Vestea mortii sale a luat prin surprindere intreaga comunitate.

PUBLICITATE

Ion Aliman avea 57 de ani si a fost capitan de vas de croaziera pana in 2012, cand a renuntat la marinarie si a ajuns in fruntea comunei Deveselu. Recent se inscrisese din nou in cursa electorala si voia al treilea mandat pe listele PSD.

In timpul mandatelor sale a fost operationalizata Baza NATO de la Deveselu. Pentru localnici, venirea militarilor americani a insemnat milioane de euro investite in dezvoltarea comunei.

Potrivit unor declaratii pe care omul le-a facut, in exclusivitate pentru ziarul Adevarul, acesta sustinea ca are doar o „mica raceala”.

PUBLICITATE

„Sambata, acum o saptamana, m-am simtit mai rau. Sa zic asa, o mica raceala, cand „te prinde curentul“. Duminica, am fost mai rau, iar luni, cand m-am trezit sa plec la serviciu, mi-am dat seama ca nu prea mai sunt in posibilitatea de a… Si am hotarat sa raman acasa, sa-mi iau concediu, toata saptamana, pana fac analize si vad ce se-ntampla cu mine“, a declarat Ion Aliman, in ziua internarii sale la spital.

„Nici pomeneala, dar l-am facut (n.r. – testul) sa-mi ies din pareri, cu toate ca era din ce in ce mai rau, nu dormeam mai mult de 5 minute, ma trezeam, transpiram, am inceput sa fac si temperatura. Inainte aveam 36 grade, m-am mirat, acum era 37,1-37,2 . Am mers si mi-am facut testul miercuri, a iesit rezultatul aseara si uitati-ma la spital. Ma simt mai bine, sa zic. Dar, ce am facut, o zi de tratament…“, a mai spus, la acel moment, primarul Aliman.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close