Social

Tragedie in prima zi de scoala. Un elev de 14 ani a intrat in apa si nu a mai iesit

Tragedie fara margini. Astazi a fost gasit trupul fara viata al elevului de 14 ani care s-a inecat, luni, in raul Mures. Baiatul a mers la scaldat imediat dupa ce a plecat de la scola. Scafandrii Detasamentului de Pompieri Arad l-au gasit la o adancime de aproximativ sapte metri.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arad, George Plesca, a declarat ca luni seara au fost oprite cautarile, din cauza intunericului, iar marti dimineata, la ora 8,00, au fost reluate. In total, pompierii au cautat in apele Muresului aproximativ zece ore, luni si marti, folosind scafandri.

Potrivit reprezentantilor ISU, trupul copilului a fost gasit la o distanta de cateva zeci metri fata de locul in care a intrat in apa. A fost predat medicilor legisti, scrie Agerpres.

PUBLICITATE

Luni dupa-amiaza, un barbat a sunat la 112 si a anuntat ca un copil s-a inecat in zona “Maranata” a malului Muresului, in municipiul Arad. Pompierii au gasit, in locul indicat, doi copii, care au spus ca sunt colegi cu baiatul care a intrat in apa.

“Cei doi copii gasiti pe malul raului au afirmat ca, dupa ce au plecat de la scoala, s-au oprit la Mures sa faca o baie, iar colegul lor nu a mai iesit la suprafata apei”, a declarat, luni, purtatorul de cuvant al ISU Arad.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close