Monden

Ramona Badescu, in lacrimi: “Traim cu frica”

Ramona Badescu a fost invitata intr-o emisiune a postului italian Rai1, Indragita actrita a izbucnit in plans pentru ca dorul de parinti o macina si nu poate merge la Craiova pentru a fi alaturi de ei.

“Nu mi-am mai vazut parintii de cand am nascut, de un an de zile. Din luna februarie a fost lockdown aici, ei au plecat anul trecut la sfarsitul lui septembrie din Italia, ramanand sa ne vedem curand. Dar a izbucnit problema virusului.

In primele luni de viata ale lui Ignazio nu se punea problema ca eu sa calatoresc cu el, avand in vedere ca aici in Italia primul vaccin se face dupa 3 luni de zile. Apoi a fost problema coronavirusului, inchiderea granitelor Italiei, si din acel moment toata viata noastra s-a schimbat, traim cu frica.

PUBLICITATE

Tata implineste implineste 89 de ani, pe 12 septembrie, sambata acum, este pentru prima oara cand nu ii pot fi alaturi si nu pot merge acasa si acest lucru ma macina foarte tare, pentru ca tata este si grav bolnav, are niste probleme de sanatate, este si varsta, dar din fericire fratele meu care este medic ii este alaturi” a declarat Ramona Badescu, mentioneaza Click!.

Ramona cu lacrimi in ochi

“Eu il stiu pe tata foarte puternic. Ma doare sa vad ca acea persoana puternica pe care o stiam nu mai este asa in putere, ca boala ii ia din demnitate si din forta lui. Voiam sa vin acasa sambata, dar nu am intoarceri spre Italia din Craiova, pana pe 27 octombrie fiind inchis totul. Si ar fi trebuit sa stau si in carantina doua saptamani la intoarcere, dar nu conteaza, conteaza ca nu mai sunt zboruri de intoarcere. Pentru mine familia mea este totul. Marele vis al parintilor mei era sa le daruiesc un nepot!

PUBLICITATE

Si mama mea, saraca de ea, are 85 de ani. Nu mai are asa forte nici ea. Vorbim zilnic la telefon si prin Facetime ca sa isi vada nepotul si sa ma tina la curent cu starea lor de sanatate. Sper sa fie totul bine si spre sfarsitul lui octombrie sa pot ajunge acasa, la Craiova, sa imi vad parintii” a mai spus indragita actrita.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa te intereseze si

Close
Back to top button
Close