Social

Era de serviciu, cand a auzit un strigat de disperare: ”Va implor! Ajutor! Nu mai poate respira!”. Incredibil ce a urmat

Marian este un angajat exceptional. MAI a postat o intamplare recenta care a emotionat o tara intraga.

“Aseara, in jurul orei 21, Marian era de serviciu la subunitatea de pompieri din Mizil, cand a fost alarmat de un strigat de disperare venit dinspre poarta unitatii.

– ”Va implor! Ajutor! Imi moare copilul! Nu mai poate respira!”

PUBLICITATE

O femeie cu un copil de aproximativ 1 an in brate, cerea, cu disperare, ajutor. Fetita era inconstienta, iar dupa spusele mamei se inecase cu mancare.

O cunostea pe femeie din vedere, statea la aproape 50 de metri de unitatea de pompieri. Marian a preluat imediat copilul din bratele mamei. Stia exact ce are de facut in cazuri de sufocare.

Totusi, varsta fetitei era un impediment pentru manevrele pe care le-ar fi aplicat unui adult, dar trebuia sa le execute pentru a-i debloca caile respiratorii.

PUBLICITATE

Cu multa grija, Marian si-a facut datoria de salvator si, dupa cateva clipe, fetita a dat primele semne de revenire. Aceasta a inceput sa planga puternic, dar era de bine! Erau semnele care le-au ridicat o mare povara de pe suflet. O povara pe care nimeni, dar mai ales niciun parinte nu trebuie sa o simta niciodata.

Ulterior, impreuna cu mama, s-au urcat in ambulanta si au plecat de urgenta la spital. Fetita fusese inconstienta timp de cateva minute, iar din cauza varstei, puteau aparea complicatii.

Din fericire, cazul este unul fericit, fetita a trecut cu bine peste acest moment, iar acum se afla alaturi de mama sa.

Marian nu este doar omul potrivit la locul potrivit. Este un profesionist, cu o experienta de peste 14 ani ca salvator. De-a lungul acestor ani, a avut peste 3.500 de interventii. Totusi, dupa spusele lui, cea de ieri a fost printre cele mai emotionante!
Mariane, esti un adevarat inger pazitor! Iti multumim!”, este mesajul postat de MAI pe pagina de Facebook.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa te intereseze si

Close
Back to top button
Close