Social

Momente Grele Pentru Familia Madalinei Manole. Vestea Dureroasa Primita Din Spital

Familia Madalinei Manole trece prin momente cumplite.

Tatal regretatei catarete, Ion Manole, a contactat virusul Covid-19, iar acum se afla internat in stare grava in spitalul din Ploiesti. Familia a vorbit cu medicii, iar situatia este critica.

Marian Manole a vorbit, sambata, despre starea tatalui sau. Ioan Manole se afla internat in stare grava, dupa ce a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Acesta se afla internat in spitalul din Ploiesti si este intubat.

PUBLICITATE

“Este intubat si sudat ca sa poata suporta. Problema cu oxigenul, din plamani. Daca in 48 de ore nu isi revine, nu sunt sanse sa mai traiasca. Este trecut pe exigen, pe tratament, e problema cu respiratie si lipsa de oxigen din plamani”, a declarat Marian Manole.

Medicii sunt rezervati si doar o minune il poate salva pe Ion Manole. “Doamna doctor mi-a zis ca nu e bine, se fac toate tratamentele necesare, dar oricum poate sa o ia in stanga sau in dreapta. Deocamdata doctorii sunt rezervati in a da procente de reusita. In functie de cum reactioneaza organismul lui, cum isi vor face efectele medicamentele, vom sti ce si cum. Dar oricand se poate intampla nenorocirea sau poate sa ni se dea o veste buna, ca incepe sa se recupereze din punct de vedere pulmonar”, a mai spus Marian.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close