Social

Ea este femeia pe care Elena Ceausescu o ura cel mai tare. Ce s-a intamplat

Femeia pe care Elena Ceausescu o ura cel mai mult, era o cunoscuta si frumoasa actrita din Romania anilor ’89.

Ea este femeia pe care Elena Ceausescu o ura cel mai mult
Elena Ceausescu avea problemele sale personale cu anumite femei.

Femeia pe care o ura cel mai mult sotia lui Nicolae Ceausescu a fost actrita Violeta Andrei. Ura Elenei Ceausescu a costat-o pe actrita cariera.

PUBLICITATE

Elena Ceausescu a dat ordin ca actrita sa nu mai primeasca niciun rol. Totodata i-a interzis si accesul acesteia in televiziune.

”In 1965, am jucat in primul lungmetraj, apoi rolurile au venit unul dupa altul, pana in 1972. Atunci a avut loc o intalnire scurta cu familia Ceausescu, eram impreuna cu sotul meu (n.r. – este vorba despre Stefan Andrei, secretar al Comitetului Central pe probleme de politica externa la vremea respectiva).

Imediat dupa ce m-a vazut, sotia dictatorului a inceput sa ma urasca. Si m-a urat toata viata, pur si simplu. Pentru mine, Elena Ceausescu a fost un cosmar care m-a urmarit aproape 20 de ani”, spunea Violeta Andrei.

PUBLICITATE

De ce o ura Elena Ceausesc Violeta Andrei

Motivul principal pentru care Elena Ceausescu nu o suporta pe Violeta Andrei a fost acela al casatoriei artistei cu Stefan Andrei, ministrul de externe al regimului Ceausescu, considerat omul-cheie al promovarii politicii externe romanesti.

Din spusele unor persoane, sotii Ceausescu isi doreau ca fiica lor sa se casatoreasca cu Stefan Andrei. Ministru a fost chiar sfatuit sa divorteze de actrira pentru a se casatori cu Zoe. Barbatul isi iubea sotia nu a raspuns pozitiv cerintelor sotilor Ceausescu.

Violeta Andrei, acum in varsta de 74 de ani a declarat, ca cel mai probabil Elena Ceausescu a fost geloasa pe infatisarea si frumusetea sa.

”Eu nu fac nimic ca sa-mi pastrez frumusetea. Am avut norocul sa ma nasc asa. Sa am parul bogat, un fund bombat, pulpite, brate subtiri si sani frumosi. Nu tin regim alimentar, mananc si acum cartofi prajiti in untura cu carnati si am de cand ma stiu aceeasi greutate, 50 de kilograme”, a spus actrita.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close