Social

Doliu in Armata Romana. Si-a gasit sfarsitul intr-un mod cumplit, la doar 40 de ani

Doliu in Armata Romana. A decedat maiorul Radu Florin Teletin in urma unui accident cumplit petrecut in muntii Fagarasului.

Barbatul a cazut in gol de la circa 400 de metri de pe creasta Fagarasului.

Ofiterul in varsta de doar 40 de ani a lasat in urma multa durere si lacrimi

PUBLICITATE

Maior in Armata Romana a decedat in muntii Fagarasului dupa ce a cazut in gol de la 400 de metri

29 august, zi blestemata pentru Radu Florin Teletin. Ofiterul a cazut in gol 400 de metri de pe creasta Fagarasului, unde plecase singur.

O turista aflata in zona a vazut ce s-a intamplat si a sunat imediat la 112. Salvamontistii au intervenit, dar a fost prea tarziu.

PUBLICITATE

”Colegii mei s-au deplasat la locul accidentului si era clar ca a cazut foarte mult pentru ca avea multiple traumatisme. Am sperat ca putem sa-l livram in viata elicopterului.

A supravietuit pana a venit elicopterul, era inconstient, dar leziunile au fost incompatibile cu viata si a decedat.”, a declarat Ion Sanduloiu, seful Salvamont Arges.

“Domnul care din pacate a decedat era echipat cum trebuie. Numai ca ceea ce si-a ales sa faca nu era de facut in felul acesta – fara asigurari, fara un coechipier.“, a mai declarat Ion Sanduloiu.

Mesaje dupa decesul ofiterului.

“Drum lin spre stele, Radu Florin Teletin!

Sambata, camaradul nostru, maiorul Radu Florin Teletin, a suferit un accident pe un traseu montan din muntii Fagarasului. Mult prea nedrept si mult prea devreme a plecat catre Garda de Onoare din ceruri.”, scrie MApN pe Facebook.

”Suntem si vom fi mereu alaturi de familia sa in aceasta in aceasta cumplita incercare. Un caracter puternic, un om deosebit si un ofiter desavarsit a carui activitate in unitate, a stat in cei saptesprezece ani, sub semnul trudei, seriozitatii, loialitatii, devotamentului si al respectului pentru valoare.

Respectat si apreciat, intotdeauna a stiut sa fie aproape de camarazii sai. Pasionat de munte si de fotografie, de fiecare data cand avea posibilitatea parcurgea trasee montane dificile si din pacate, muntele si-a cerut tributul. Omul si ofiterul, Radu Florin Teletin, va continua sa fie alaturi de noi si ii vom pastra vie amintirea in sufletele noastre.

Dumnezeu sa il odihneasca in pace!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Brigazii 30 Garda “Mihai Viteazul”.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa te intereseze si

Close
Back to top button
Close