Social

Apelul disperat al unei mame din Reșița: “Vă rog să mă ajutați! Fiul meu s-a urcat în pod”

“Vă rog să mă ajutați! Fiul meu s-a urcat în pod și amenință că se spânzură. Vă rog, am încercat să urc, dar a blocat ușa, este băut și s-a certat cu concubina. Are și probleme psihice, vă rog ajutați-mă!”. Această informație a fost primită la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Caraș-Severin, în această dimineață, la ora 01,19, prin apelul de urgență 112.

De urgență, echipajul de jandarmi aflat în timpul serviciului a fost direcționat către adresa indicată, respectiv în cartierul Luncă din municipiul Reșița. Misiunea de salvare a fost dificilă, întrucât tânărul în vârstă de 34 de ani blocase calea de acces în podul casei.

“În astfel de situații, minutele, uneori chiar secundele fac diferența între viață și moarte, iar rapiditatea cu care intervii este esențială. Orice secundă contează!”, spun reprezentanții jandarmilor.

PUBLICITATE

Mai mult, încercarea jandarmilor de a rezolva situația prin dialog nu s-a putut realiza, deoarece bărbatul prezenta deficiențe de auz. Cu toate aceste dificultăți, jandarmii au reușit să găsească soluții pentru salvarea bărbatului.

După câteva minute, jandarmii cărășeni au reușit să intre în podul casei și să-l coboare în siguranță. La fața locului a fost solicitat un echipaj al Serviciului de Ambulanță Caraș-Severin, dar și un echipaj de pompieri.

Persoana în cauză a fost transportată la spital, unde a și rămas internată.

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close