Știrea zilei

S-a aflat adevarul despre Andreea Esca. Vedeta a fost data de gol chiar de fiica sa

Andreea Esca a trecut prin momente extrem de grele. Vedeta ProTV a fost depistata cu coronavirus, dar si sotul si fiul ei au fost internati cu aceeasi boala.

Andreea a povestit pe larg prin ce momente groaznice a trecut. Sotul vedetei a ajuns la Terapie Intensiva si i s-a facut transfuzie cu plasma. Acest tratament a reusit sa-l puna pe picioare.

Acum o saptamana, vedeta a fost surprinsa la un spital privat impreuna cu cei doi copii ai sai. Din informatiile primite, cei doi copii si-au facut testul COVID.

PUBLICITATE

Se pare ca acum exista, totusi, un motiv de bucurie pentru stirista. Fiica ei a dezvaluit totul

Andreea Esca a implinit 48 de ani, chiar pe 29 august. Alexia Eram a postat o fotografie pe Instagram, alaturi de mama sa. In dreptul fotografiei, Alexia a scris un mesaj scurt, dar emotionant: “LA MULTI ANI MAMA !???? TE IUBESC”

LA MULTI ANI MAMA !🖤 TE IUBESC

PUBLICITATE

A post shared by Alexia Eram♛ (@alexiaeram) on Aug 29, 2020 at 12:31am PDT

Andreea Esca a postat un comentariu la fotografia fiicei sale:

“❤️ Iubita mea cea mai frumoasa si tandra!”

Mesajele au inceput sa curga:

“Mama ta s-a facut din ce in ce mai frumoasa. E un fel de Benjamina Button!

Multi ani, mamei tale buna si frumoasa! 😘♥️”

Vedeta ProTv a postat o fotografie pe Instagram in care apare fericita si relaxata. In dreptul imaginii, Andreea Esca a scris urmatorul mesaj:

“Bilant aniversar: un an greu, complicat, ciudat! Dar pentru ca astazi un prieten mi-a zis ca daca nici eu nu mai zambesc, atunci chiar e rau, am decis sa fiu fericita in continuare, sa vad partea plina a paharului, sa privesc totul cu umor… si sa dansez😊. La botezul Liei, cea mai frumoasa papusa vie a carei mama este @danarogoz Va multumesc!”

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close