Social

O noua ipoteza in cazul celor doi fratiori care s-au stins in Iasi. Expert: “Pentru a se ajunge la deces ar trebui sa fie otrava.”

Tragedia din Iasi a zguduit intreaga tara. Cei doi copii, de 1 an jumatate si 3 ani, ar fi decedat dupa ce au mancat struguri din gradina proprie. Din spusele tatalui copiilor, sotia sa le-ar fi dat sa manance struguri. Tot tatal mai spune ca nu stropisera vita de vie cu nimic,

Dupa ce starea micutilor s-a degradat brusc, mama lor a sunat la 112. Din pacate cel mai mic dintre frati s-a stins chiar in curte iar cel mai mare a decedat la Spitalulde Copii „Sf. Maria”, din Iasi. Medicii de la Institutul de Medicina Legala din Iasi vor stabili cu exactitate cu ce au fost otraviti micutii.

Potrivit ultimelor informatii, micutii nu ar fi decedat din cauza strugurilor stropiti cu pesticide

PUBLICITATE

„Din primele informatii se presupune a fi o intoxicatie cu organofosforice. Mama a declarat ca le-a dat struguri”, declara sambata medicul Diana Cimpoesu, sefa UPU SMURD Iasi.

Cu toate acestea, BZI.ro sustine ca cei doi micuti ar decedat otraviti cu o substanta toxica necunoscuta. Specialistii vor stabili, care este aceasta.

Micutii ar fi mancat struguri in jurul orei 17:00, in data de 21 august, iar dupa 24 de ore a fost mama copiilor a chemat ambulanta. Cu toate eforturile medicilor, copiii au decedat.

PUBLICITATE

Expertii din domeniu exclud posibilitatea ca cei doi copii sa-si fi gasit sfarsitul din cauza strugurilor stropiti cu substante instecticide.

„Insecticidele pot fi toxice, daca stropesti azi si mananci maine, poti avea reactii adverse, dar nu sa mori. E dubioasa situatia celor doi copii. Pentru a se ajunge la deces ar trebui sa fie otrava. Poate s-au folosit substante pentru eliminarea gandacului de Colorado, care sunt mai periculoase, s-au s-a dat cu o substanta de care a auzit de la cineva, dupa ureche”, a declarat expertul Ilie Ciomaga.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei cred ca cei doi frati s-ar fi intoxicat cu otrava pentru soareci sau o alta solutie chimica folosita in gospodarie.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close