Monden

Adevarul despre Ozana Barabancea. Cum arata, de fapt, in realitate, vedeta

Ozana Barabancea, jurata de la “Te cunosc de undeva” si-a dorit intotdeauna o silueta de vis. Din acest motiv, vedeta a apelat la medic pentru operatia de micsorare a stomacului. Dupa ce a slabit spectaculos, acum se pare ca a pierdut lupta cu kilogramele.

Vedeta de la Antena 1 apare pe retelele de socializare supla, dar in realitatea este cu totul alta.

Ozana a fost surprinsa zilele trecute intr-un mall din nordul Capitalei. Oamenii au sesizat ca aceasta nu mai arata asa cum se afiseaza pe Instagram. Vedeta a pierdut lupta cu greutatea.

PUBLICITATE

Chiar daca a dat jos 55 de kilograme datorita operatiei de micsorare a stomacului, in ultimele luni multe s-au pus la loc. Ozana Barabancea este complet diferita fata de ceea ce posteaza pe retelele de socializare.

PUBLICITATE

Vedeta a fost acuzata ca foloseste prea mult Photoshop sau alte aplicatii care ii modifica trasaturile.

„ Am slabit peste 40 de kilograme. M-am cantarit si am 73,2 kg, iar pe masa de operatie am avut 114. N-am spus nimanui, dar maximum de kilograme am avut 128. Acum ma simt bine, dar atat de mult conteaza sportul, cum n-as fi crezut vreodata.

Mi-am dat seama ca inca ma simt grasa si trebuie sa imi scot din cap senzatia asta de om gras. Cobor greu, urc greu scarile, inca am senzatia de greutate pentru ca psihic nu m-am echilibrat”, spunea artista in urma cu ceva vreme.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close