Social

Doliu in lumea muzicii din Romania. S-a stins la doar 52 de ani. Dumnezeu sa-l odihneasca

Doliu in lumea muzicala din Romania. S-a stins din viata muzicianul focsanean Gabriel Romascanu. In varsta de 52 de ani, Gabriel Romascanu s-a facut cunoscut alaturi de Costel Geambasu si formatia Odeon din Buzau. Din primele informatii aparute, Gabriel Romascanu ar fi facut un infarct la locuinta sa.

„Fiecare om are o piesa a sufletului sau. Acea melodie preferata, pe sufletul tau, de care te intreaba toti! A mea este aceasta! (n.r. piesa „Inima de Pacura”)

Dar nimeni nu va mai canta melodia asta, cum o canta cel care a fost Gabriel Romascanu! Canta mereu la petrecerile familiei. Si mereu cand ascult aceasta melodie cantata de dansul, derulez filmul copilariei mele.

PUBLICITATE

Prima data, cand mi-am descoperit vocea, a fost la clapa dansului, cand l-am rugat, intr-o pauza dintre programe, sa ma lase si pe mine sa cant. Asta se intampla probabil acum 10-11 ani la un restaurant din Ramnic. Astazi, cand am aflat vestea, m-am intristat si am ascultat din nou melodia.

Ce a urmat? Un bocet zdravan si marele regret ca imi propusesem de mult sa fac intr-un fel incat sa mai aud macar o data melodia aceasta cantata live de catre Gabi si nu am avut ocazia! Dumnezeu sa te ierte!”, a scris pe pagina de facebook, Carmen Teodora Cioara.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close