Descoperă

Incepe fericirea pentru trei zodii. Horoscop 6 august 2020

Horoscop 6 august 2020. Astrologul vine cu vesti pentru toate zodiile. Afla ce-ti aduce ziua de miercuri.

Berbec

Berbecii sunt foarte competitivi si au tendinta de a fi usor aroganti cu cei din jur. Zilele acestea simt ca postul le este amenintat si fac tot posibilul sa dovedeasca tuturor ca sunt stapani pe situatie.

PUBLICITATE

Taur

Tu esti decis sa pui punct aici unei actiuni, dar vine un stimulent suficient de puternic ce te obliga sa te mai gandesti inainte de a spune adio. Nu te grabi sa renunti, poate mai exista o cale de iesire din impas, iar solutia poate sosi de la persoane mult mai dinamice si mai optimiste decat tine.

Gemeni

PUBLICITATE

Nativii din aceasta zodie au tendinta de a flirta si asta supara partenerul de viata sau oamenii apropiati. Gesturile lor sunt putin deplasate si asta pentru ca de multa vreme tanjesc dupa iubire.

Rac

Chiar daca nu e ziua ta norocoasa, incearca sa nu te descurajezi, reusitele vor aparea exact atunci cand te astepti mai putin. Intre timp, o persoana apropiata face tot ce ii sta in putinta pentru a te scoate din letargie, trebuie doar sa nu o ignori.

Leu

Ai ignorat sfaturile cuiva din familie referitor la o investitie financiara si acum constati ca avea dreptate. Cel mai bine ar fi sa recunosti ca ai gresit si sa incerci sa mai indrepti ce se poate indrepta.

Fecioara.

Toate bune si frumoase la orizont, pare o zi a vestilor superbe, a evenimentelor fericite, a intalnirilor capitale, deci fii pregatit pentru surprize dintre cele mai deosebite. Profita de energia pozitiva degajata de cei dragi pe care ii ai aproape.

Balanta

Daca iubesti, esti capabil sa ierti mai mult, da treci mai usor cu vederea si sa lasi judecatile deoparte. Priveste-l pe cel drag cu mai multa toleranta, nu ataca si nu acuza, pentru ca, daca te lasi acum furat de tendinta de a o face pe durul, vei regreta mai apoi cand vei observa urmarile criticilor tale.

Scorpion.

Prietenul tau cel mai bun iti ridica unele semne de intrebare, pentru ca nu-l simti cu adevarat alaturi de tine, asa cum te-ai fi asteptat. Ba chiar s-ar putea sa auzi unele vorbe prin anturaj care te fac sa te indoiesti de bunele sale intentii, de ceea ce simte el pentru tine. Daca intuitia iti atrage atentia asupra unei fete ascunse a prieteniei sale, fa tot posibilul sa afli mai mult. E posibil sa ascunda ceva in spatele amabilitatii sale, si ar fi bine sa afli ce inainte de a te pacali.

Sagetator

Relatiile parteneriale sunt foarte animate, atat cele personale, cat si cele profesionale. Sunt posibile discutii importante despre dezvoltarea acestor relatii sau despre cotractarea altora noi. Insa, fii prudent si asculta atent ce ti se spune, pentru ca perioada traversata predispune la minciuni, falsuri in documente oficiale si scopuri personale egoiste greu de observat.

Capricorn.

Viata de familie e placuta, te simti bine printre ce dragi pentru ca e liniste, armonie si o atmosfera pasnica ori de cate ori stati de vorba. Va aduceti cu totii contributia la un proiect de durata, ce necesita rabdare, concentrare si ceva efort, dar cat timp fiecare vasleste in acelasi ritm si in aceeasi directie, evolutia e vizibila.

Varsator

Desi, de obicei, apreciezi contactul cu lumea, cu persoane cat mai diferite de tine, azi intri in legatura cu oameni care nu-ti inspira deloc incredere. Problema nu e totusi la ei, ci la tine, deci lasa suspiciunile deoparte si apropie-te de ei. Tu esti doar unul, ei sunt multi, ca atare fa un efort sa te integrezi tu in aceste medii.

Pesti

Poti ajunge acolo unde ti-ai propus, dar trebuie sa pornesti la drum, constient ca nu vei fi ajutat de nimeni, ca exista multi care vor incerca sa-ti taie elanul. Daca nu tii cont de toate aceste piedici, vei vedea ca poti realiza orice numai bazandu-te pe propriile forte. Ai toate resursele necesare unui succes deplin.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close