Monden

Cine este, de fapt, tatal Biancai Dragusanu

Bianca Dragusanu este cunoscuta de intreaga tara. Implicata intr-o casnicie cu multe nabadai, vedeta tine si acum primele pagini din presa online.

Ducand o viata la extreme, Bianca, nu a facut compromisuri, si-a lansat propria afacere si si-a pus mai presus de orice familia sa.

Bianca Dragusanu se afla intr-o relatie foarte buna cu familia sa. Impreuna cu sora sa mai mare a participat la showul de la Antena 1, Asia Expres. Cu toate acestea, putini sunt cei care stiu cum arata tatal sau, Radu „Jimi” Dragusanu. Vedeta a postat la un moment dat o fotografie cu tatal sau pe pe pagina sa de Facebook

PUBLICITATE

Radu Dragusanu are 64 de ani si se mentine foarte bine. Barbatul a avut o viata activa, fiind un fost sportiv. A jucat ca portar al echipei de fotbal Jiul Petrosani, iar apoi preparator la aceeasi echipa. Micuta fiind, Bianca, il insotea la munca pentru a prinde drag de sport.

Boala care l-a tinut la pat pe tatal Biancai Dragusanu

PUBLICITATE

Din pacate, Radu Dragusanu a trecut prin clipe grele. Acesta a avut probleme grave de sanatate. S-a imbolnavit destul de grav la rinichi, afectiune care l-a tinut la pat cateva luni de zile. A reusit sa se puna pe picioare si ii este alaturi Biancai ori de cate ori aceasta are nevoie.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close