Social

Un barbat din Giurgiu infectat cu Covid-19 a fost gasit de jandarmi la un gratar la cota 1000 Sinaia. Refuzase internarea si fusese plasat in izolare la domiciliu

Romania traverseaza o perioada grea din cauza cresterii numarului de cazuri de infectare cu noul virus. In aceste conditii, un barbat din judetul Giurgiu, care fusese, anterior, depistat pozitiv cu COVID-19, dar a refuzat internarea in spital si a acceptat izolarea la domiciliu, a fost depistat de jandarmi la cota 1000 Sinaia, unde se afla la picnic cu alte persoane.

Sambata si duminica, jandarmii din cadrul IJJ Prahova au facut controale in zonele aglomerate din municipiul Ploiesti, Oborul si Halele Centrale si zonele turistice si de agrement de pe Valea Prahovei, Valea Doftanei, Valea Teleajanului si zona montana Cheia si Platoul Bucegi.

“Jandarmii prahoveni au fost alaturi de cetatenii care au ascultat, respectat si inteles recomandarile fara a avea nemultumiri, iar unde s-a impus s-au luat masurile legale de sanctionare. Totusi, in data de 2 august, numitul M.M.M. din judetul Giurgiu, turist aflat la cota 1000 Sinaia, unde desfasura activitati de picnic cu alte doua familii intr-o zona care nu era special amenajata, a fost depistat, in urma verificarilor, ca figura testat pozitiv COVID-19, cu refuzul internarii in unitate spitaliceasca, avand masura izolarii la domiciliu in judetul Giurgiu. S-a impus informarea autoritatilor competente si intocmirea procesului verbal de sesizare privind savarsirea infractiunii de zadarnicirea combaterii bolilor epidemiologice”, a fost comunicatul transmis de IJJ Prahova.

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close