Știrea zilei

Carmen Harra face noi profetii: “Viata nu va reveni niciodata la ce a fost inainte…

Carmen Harra avertizeaza ca lumea este amenintata de un pericol mult mai mare decat pandemia de coronavirus.

„Eu vorbesc despre aceste lucruri in prima mea carte, “Karma de fiecare zi”, de acum peste 20 de ani”, a spus Carmen Harra.

Virusul va suferi mutatii

PUBLICITATE

“Lucrurile revin incet incet la normalitate, dar viata nu va reveni niciodata la ce a fost inainte. Este o trauma pe care constiinta colectiva a omenirii o sufera si traumele se rezolva destul de greu. In plus, perioada de izolare a fost foarte lunga si a afectat omenirea intreaga cu consecinte care urmeaza sa se vada, afectand sectorul economic, politic, de infrastructura, religia si asa mai departe.

Oamenii sunt speriati peste tot, desi incearca sa actioneze ca si cum nu ar fi, ei ar vrea incet sa revina la o viata normala, insa va trebui cel putin pana in primavara anului viitor sa vedem o imbunatatire a starii generale de spirit a oamenilor si prin toamna virusul revine intr-o alta forma!

Partea negativa este ca acest virus se schimba, medical, va suferi mutatii, si ia diferite forme, asa ca vaccinurile care vor aparea de la Oxford, din Franta, de la Institutul Pasteur, din America, vor trata anumite aspecte ale virusului dar nu vor gasi solutia completa!

PUBLICITATE

Abia prin anul 2022 vom simti o stare generala de relaxare din punct de vedere sentimental si emotional. Intre timp lucrurile vor suferi schimbari majore, cum spuneam, din anumite puncte de vedere. Exista un colaps economic mondial care va duce la multe schimbari in lume.

Din aceasta cauza starea generala este de dezorientare. Nu vreau sa par negativa si nu sunt deloc negativa dar sunt foarte realista in vizionarile mele. Eu vorbesc despre aceste lucruri in prima mea carte, „Karma de fiecare zi”, de acum peste 20 de ani. Vorbesc despre o cadere a sistemelor politice, economice, si despre schimbarile la nivel religios”, a mai spus Carmen Harra

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close