Știrea zilei

Andreea Esca pusa la zid dupa ce a spus ca are coronavirus: “Cati bani ai luat pentru minciuna asta”

Andreea Esca a recunoscut. in direct, intr-un interviu acordat colegului ei, Cosmin Stan, ca a avut coronavirus. Desi a povestit cu lux de amanunte prin ce a trecurt familia ei, adeptii conspiratiei ca nu exista acest virus, au atacat-o vehement.

Mai rau, au acuzat-o ca a primit sume mari de bani pentru a spune aceste lucruri.

„Fiecare om are o limita a lucrurilor pe care le poate duce. Eu atat am putut sa duc. Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot, sunt un om”, a spus Andreea Esca.

PUBLICITATE

Andreea Esca, acuzata ca a primit sume uriase pe a spune ca are boala

„Cati bani ai luat pentru minciuna asta? Tu fiind o persoana publica cunoscuta chiar si in Europa ai facut anuntul asta sub pretextul ca fiind persoana publica esti si mai credibila, dar atat tu, cat si televiziunea ati fost platite pentru acest anunt mincinos. In spital ai putut sta la fel cum a stat si Marcel Pavel pentru 100.000 de euro”, este doar unul dintre comentariile aparute pe Facebook dupa dezvaluirile Andreei Esca.

“Asa este numai minciuni asteia cred ca suntem prosti a avut probleme din cauza copiilor si acum vine ca avusese coronavirus .minciuni”, este alt comentariu aparut pe facebook

PUBLICITATE

“Laso balta ca macane, citi bani ai primit sa apari si sa spui asemenea minciuna”, alt comentariu.

“O MARE MINCIUNA DEBITATA DE EA, SANT SIGUR 100%100 CA A FOST PLATITA SA FACA O MIZERIE DE DECLARATIE FALSA JUCAND ACEST ROL PENIBIL VAI DOAMNE TOATA FAMILIA SA INFECTAT, O RUSINE PENTRU ROMANIA!”

„Eu am schimbat instant programul cand am vazut-o cum minte si debiteaza prostii. Chiar nu ma asteptam la ea. Dar nah, banii sunt buni. Fie ca esti Esca, Pavel sau alte vedete”,„Bine ca de 4 luni, ne indemni sa pastram distanta si sa purtam masca, insa tu ai facut exact opusul. Virusul nu tine cont de NIMIC atunci cand actioneaza”, sau „Cam repede s-a vindecat”, au mai scris internautii.

Alex Dima sare in apararea vedetei:

„Opriti-va! Ignoranta si nepasarea voastra o sa ne coste pe toti! Ma uit cu groaza la parerile unor compatrioti despre interviul dat de Andreea Esca. Atata inconstienta…Ce nu pricepeti? Exista un virus.

Oameni, sute, mii sufera. Oameni mor. Macar din respect pentru ei si familiile lor, terminati cu prostiile astea pe care le scrieti! Ce e atat de greu sa pricepeti ca daca ne imbolnavim toti, nu avem unde sa ne tratam?

Daca se imbolnavesc medicii, cine ne trateaza? Cine si unde???
O sa murim cu zile. Ani la rand, inconstienta si nepasarea voastra au tinut tara asta pe loc, la marginea civilizatiei.

Voi ati votat tot felul de incompetenti. Voi le-ati crezut minciunile si prostiile, asa cum, acum ii credeti pe cei care va spun ca virusul asta nenorocit nu exista! Voi! Ce e in mintea voastra cand ne spuneti ca suntem platiti sa spunem ca exista un virus???

Va e greu sa va spalati pe maini, sa pastrati distanta, sa purtati o masca? Treziti-va! Voi, cei vizati, nu incercati sa veniti cu argumente, sa va sustineti teoriile pentru ca nu vreau sa imi petrec noaptea dand block”, a fost mesajul postat de jurnalist pe contul personal de Facebook.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close