Descoperă

Horoscop saptamanal 20-26 iulie. Trei zodii rup barierele si isi schimba destinul la 180 de grade

Horoscop saptamanal 20-26 iulie. Camelia Patrascanu ne aduce previziunile pentru perioada urmatoare. Tranzitele astrale isi pun amprenta pe destinul zodiilor. Iata ce spune astrologul.

BERBEC

Au un start al saptamanii plin de forta si de energie. Luna tocmai le trece prin semn si ocupa luni si marti zona banilor, asa ca sunt foarte motivati sa faca lucruri foarte ingenioase. Posibile cheltuieli pentru casa.

PUBLICITATE

TAUR

Au un inceput de saptamana fantastic, isi pot schimba dispozitia, hotararile, dar intr-un mod potrivit pentru ei, se adapteaza din mers la toate situatiile care apar si vin cu idei foarte practice.

GEMENI

PUBLICITATE

Incep in forta inca de luni, pot realiza foarte multe lucruri, dar se si pot razgandi, asta si pentru ca vor sa scape de niste activitati, corvezi sau obligatii pentru care nu sunt pregatiti sau s-au saturat de ele.

RAC

O saptamana care incepe foarte energic, sunt pusi pe fapte mari, dar si zona prietenilor este bine accesata de planete, astfel incat intalnirile, sfaturile, invitatiile pe care le primesc ii fascineaza.

LEU

Au o saptamana cu multe activitati, isi propun sa realizeze multe lucruri, asculta doar de intuitia lor, de flerul lor. Pot surprinde pe cei din jur cu decizii, cu gesturi spontane.

FECIOARA

Lucreaza de zor in aceasta saptamana, pentru ca au multe deadline-uri sau multe lucruri de rezolvat, inclusiv cu autoritatile. Sunt contracronometru merreu, dar rezultatele sunt foarte bune.

BALANTA

Saptamana le aduce rezolvari financiare neasteptate. Nu ele se straduiesc, nu ele vin cu solutiile, ci alte persoane, sfatuitori, consilieri sau partenerul de viata. Calatorii, in a doua parte a saptamanii.

SCORPION

Pun accentul pe relatii in aceasta saptamana si au tot felul de reglaje de facut cu diverse persoane, mai ales daca unii vor sa plece in vacanta. Lucrurile se rezolva amiabil si foarte fructuos, inclusiv financiar.

SAGETATOR

Saptamana aduce mobilizare profesionala, sunt pusi pe harnicie, mai ales luni. Miercuri si joi accentul cade pe relatii, trebuie sa convinga pe cineva de ceva sau sa impace pe cineva. Sunt intr-o dispozitie mai generoasa.

CAPRICORN

Sunt foarte mobilizati, au incredere in viitor, luni si marti. Poate au o informatie pe care o cunosc sau pur si simplu dispozitia lor sufleteasca este foarte optimista.

VARSATOR

O saptamana care ii ajuta se sa centreze pe ei insisi. Nu fac lucruri prea extravagante, saptamana este buna, sunt intr-o forma excelenta, dar vor cumva sa savureze aceste momente in care le este bine.

PESTI

Saptamana le aduce mult dinamism si mobilizare, chiar si drumuri, inca de la inceput, de luni si marti. Drumuri si vizite sau intalniri care se intampla neprogramat. Sunt cu final fericit, se rezolva tot felul de diligente. Vesti sau mutari foarte bune pentru ei.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close