Descoperă

Horoscop 17 iulie 2020. Vestile bune vin dupa amiaza

BERBEC

Un proiect pe care l-ati pus la naftalina la inceputul anului incepe sa prinda contur. Azi, trebuie sa rezolvati anumite treburi in casa. Cheltuiti o suma de bani pe materiale si incepeti sa renovati, sa reparati sau sa modificati ceva ce nu va mai place. O zi excelenta pentru casa.

TAUR

PUBLICITATE

Se anunta o intalnire cu rudele apropiate, pentru a rezolva anumite probleme de familie. Atentie! Aveti de luat decizii importante. Drumuri pentru niste acte.

GEMENI

Pentru nativii acestei zodii, ziua este propice pentru semnarea unui contract de colaborare. Vin banii banii pe care-i asteptati.

PUBLICITATE

RAC

O zi favorabila comunicarii. La serviciu primiti vestea ca o sa luati bani in plus pentru munca depusa. Dupa amiaza vine si o rezolvare a unei probleme mai vechi.

LEU

Va ganditi la concediu si incepeti sa faceti pregatirile. Munciti mai mult la serviciu pentru ca vreti sa lasati totul in ordine. Vi se cere sa preluati initiativa si sa va ocupati de o munca de echipa.

FECIOARA

Pentru nativii din zodia Fecioara se anunta o zi prielnica relatiilor sentimentale. Cineva va starneste interesul. Incepeti sa va ganditi la o afacere personala, dar aveti nevoie de un imprumut.

BALANTA

Astazi nu e bine sa fiti impulsivi, mai ales in relatia cu partenerul de viata. Cu calm, puteti apla orice conflict. Semnarea unui contract va pune in lumina vavorabila la servici.

SCORPION

Te pregatesti de o mica vacanta pentru a-ti incarca bateriile. Se rezolva cateva chestiuni financiare. Poate te munti intr-o casa noua.

SAGETATOR

Azi vin bani. Ai grija sa-i cheltuiesti cu cap. O zi buna pentru comunicare

CAPRICORN

Vizita neasteptata din partea rudelor mai indepartate. Planuri pentru reamenajarea locuintei sau de ce nu, pentru o viitoare nunta.

VARSATOR

Cheltuieli neprevazute, dar si reusite profesionale. Vesti bune dupa amiaza, o sa va intre niste bani cu care o sa plecati in concediu.

PESTI

Doar cu intelepciune vei ajunge sa fii fericit. Atentie mare la bani, ai de platit niste datorii pentru ca ai ramas in urma cu ele.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close