Sănătate

Medic roman, mesaj dur: “Nu crezi in Covid. Ok. Nu crezi ca trebuie masca. Hai cu noi in terapie intensiva. Parca e altfel decat in piata Victoriei

Simin Aysel Florescu, medic la Spitalul “Victor Babes” din Bucuresti, a postat un mesaj dur pentru cei care sustin teoriile inexistentei virusului si care refuza sa poarte masca sanitara in spatiile publice.

Medicul ii invita pe acestia sa vina intr-o sectie de Terapie Intensiva sa vada cum stau lucrurile. Iata mesajul integral.

“Nu crezi in Covid. Ok. Nu crezi ca trebuie masca. Ok.

PUBLICITATE

Pai atunci hai cu noi in terapie intensiva, langa vreo 2 bolnavi din astia inchipuiti, care se fac ca au Covid. Intri fara masca ( ca e inutila, zici, nu?), si stai acolo 10 minute, timp in care respiri profund.

Langa bolnavii care nu au Covid. Aia care stau cu masca de CPAP sau sunt intubati. Aia care se zbat sa traga aer in plamani, cu disperarea unui om care se ineaca….

Aaa, parca e altfel decat in piata Victoriei, unde te cateri pe lazi si urli aiurea, nu? Asa, respira aaadaaanc, trage aer in piept, da-l afara…. ….poate mai si tuseste careva pe langa masca de CPAP….

PUBLICITATE

Citeste si articolul Fă-ți testul, s-ar putea să fii surprinsă: Alege inelul pe care l-ai purta și află ce-ți rezervă destinul
Asaaaaa, acum asteptam 6-7 zile..

Ne chemi tu cand te apuca….cum ce, Covidu ala care nu exista.

Ai curaj? ….ca la vorbe sunteti mesteri toti…..doctori sunteti toti….incredibil!”, este mesajul medicului Simin Aysel Florescu.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close