Monden

Mihai Mitoseru, operat de urgenta.

Mihai Mitoseru a mers pentru un control la spital, dar a fost trimis urgent la operatie.

Vedeta de la Kanal D a mers impreuna cu Adriana Bahmuteanu, la un control. Cand au ajuns la spitalul privat unde era programat, medicul i-a spus ca trebuie sa se opereze urgent.

”Tu puteai sa mori oricand”, i-a zis medicul lui Mitoseru. Acum 5 ani, vedeta mai suferit o operatie de varice, iar una din vene nu a fost inchisa bine.

PUBLICITATE

Mihai MItoseru a fost operat! In cateva minunte, Mitoseru a fost dus in sala de operatii, acesta aflandu-se in acest moment in plina interventiechirurgicala.

”Am venit aici, la Tulkarem, la prietenii mei, si am vrut sa-mi fac un control ca am tot avut probleme cu varicele. E ereditar, tata a avut varcie toata viata lui si s-a transferat si la mine.

Am vrut sa-mi fac un control, ca am mai avut o peratie acum vreo 5 ani iar vena nu a fost inchisa si am vrut sa vad ce se intampla acolo. Si la un simplu control mi s-a spus: ”pai, tu puteai sa mori orcand, ai si niste chegulete mici pe acolo”. Iar eu am fost cu avionul, in Thailanda… A zis doctorul: ”Da, ai avut noroc”. Si eu l-am intrebat ce fac? Iar el mi-a zis ca ma operez. Acum!

PUBLICITATE

Fac eu haz de necaz, dar sunt cam fricos de felul meu, nu sunt rosu doar de la insolatie, e si de la frica. E o operatie destul de simpla, in sensul ca mi se va face o anestezie locala si ma inteapa putin pe acolo.

Mi-am zis ca mai bine fac operatia acum decat sa mor, indiferent cat de fricos sunt”, a declarat Mihai Mitoseru pentru wowbiz

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close