Descoperă

Horoscopul de maine, 30 iunie. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Horoscop 30 iunie 2020. O zi amestecată. Să avem grijă de casă, de ai noştri, de sănătate, de bani, să nu-i cheltuim cu sete, c-o să rămânem fără.

HOROSCOP 30 IUNIE 2020 RAC
O să primiţi răspunsuri la cerinţele mai vechi şi o să primiţi bani şi liberă trecere ca să daţi drumul unor afaceri. O să faceţi curăţenie şi prin casă, şi pe la acte, să vedeţi dacă sunteţi cu toate la zi, iar dacă nu să vă duceţi să le reactualizaţi, scrie stirileprotv.ro

HOROSCOP 30 IUNIE 2020 LEU
Au rămas nişte chestiuni de familie de luat în discuţie şi o să fie cazul probabil, să se ia o decizie de comun acord. V-au rămas cam multe lucruri de rezolvat la serviciu şi o să daţi zor să vă achitaţi de toate obligaţiile şi să fiţi pe poziţii pentru proiectele nou-nouţe.

PUBLICITATE

HOROSCOP 30 IUNIE 2020 FECIOARĂ
O reuşită în plan financiar, vin ceva bani din urmă şi o să puteţi acoperi toate cheltuielile. Poate vă interesaţi la bancă, să vedeţi ce faceţi cu creditele, cum trebuie procedat şi care e perspectiva financiară, ca să ştiţi cum staţi.

HOROSCOP 30 IUNIE 2020 BALANŢĂ
Or să vă fie aprobate nişte cereri mai vechi şi o să ştiţi în ce direcţie s-o apucaţi, dacă vă luaţi casă, maşină, plecaţi în concediu. Sunt ceva restanțe la bani, la acte de care trebuie să scăpaţi cât mai repede ca să-ncepeți o colaborare care v-ar aduce bani în mod constant.

HOROSCOP 30 IUNIE 2020 SCORPION
O să mai luaţi nişte bani dar şi facturile par să se fi înmulţit şi o să faceţi un efort să le achitaţi chiar pe toate. O să mai faceţi nişte reparaţii pe-acasă, vreţi să lăsaţi totul lună ca să plecaţi în concediu, ori să vă mutaţi la reşedinţă dintr-o zonă agricolă, muntoasă, pe perioada verii.

PUBLICITATE

HOROSCOP 30 IUNIE 2020 SĂGETĂTOR
O să trebuiască să vă îngrijiţi şi de sănătate, să vedeţi cum stau şi ai voştri, să fiţi cu toţii buni, zdraveni. Vin şi acei bani pe care trebuia să-i luaţi acum vreo 3 luni şi o să-i ţineţi pe loc să-i folosiţi la mare, la munte, acolo unde-o să plecaţi în curând.

HOROSCOP 30 IUNIE 2020 CAPRICORN
O să vă-noiți garderoba, poate vă pregătiţi pentru un munte, o mare, şi să vă simţiţi bine în pielea voastră. Voi aveţi planuri îndrăzneţe care vă pot şi reuşi, pentru că e anul vostru şi să nu vă lăsaţi păgubaşi, insistaţi pe toate planurile c-o să reuşiţi.

HOROSCOP 30 IUNIE 2020 VĂRSĂTOR
Voi pregătiţi terenul pentru un salt în carieră şi o să mai daţi eventual, şi un concurs ca să ocupaţi un post de conducere. Se rezolvă un aspect legat de sănătate şi o să fiţi în formă şi-o s-aveţi poate mai multă grijă de voi de-acum încolo, ca să nu vă puneţi beţe-n roate.

HOROSCOP 30 IUNIE 2020 PEŞTI
Se poate să fiţi bucuroşi c-o s-apară un copil în familia voastră şi se mai poate să vă roage cineva să fiţi naşi de cununie, de botez. Poate v-aţi hotărât să vă luaţi o casă, ori să vă mutaţi cu chirie pentru câteva luni, se poate să plecaţi şi din ţară, dacă v-aşteaptă cineva drag în străinătate.

HOROSCOP 30 IUNIE 2020 BERBEC
Poate angajaţi o firmă să vă repare ceva pe-acasă, ori să vă construiască, să vă instaleze ceva la care nu vă pricepeţi, şi pregătiţi banii c-o să fie piperat. O energie suplimentară la voi, şi-o să mutaţi munţii din loc, dar să aveţi grijă cu impulsivitatea, cu friciile, să vă cenzuraţi, ca să nu vă stricaţi relaţiile cu anturajul.

HOROSCOP 30 IUNIE 2020 TAUR
Se poate s-aveţi cheltuieli neprevăzute, dar să v-alegeţi cu nişte obiecte frumoase pentru casă. Poate abia acum vi se dau rezultatele de la şcoală, de la vreun interviu şi se poate să-ncepeți şi lucrul, că pare să fie favorabil răspunsul.

HOROSCOP 30 IUNIE 2020 GEMENI
O să recuperaţi bani, poate primiţi vreun bonus, o primă şi o să staţi mai bine la capitolul bani. Se pare c-o să-ncepeti o activitate despre care-a fost vorba mai de mult, dar nu s-a putut, şi acum o să lansaţi la apă proiectul.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close