Monden

Marcel Pavel, mesaj revoltator: ‘Ii voi da in judecata. Le voi cere daune mari si vreau sa vina cu probe’

Marcel Pavel a fost depistat pozitiv cu noul virus si este internat la Institutul „Matei Bals” din capitala. Antena 1 trece prin momente grele dupa ce mai multe vedete au fost infectate cu COVID-19. In urma anuntului ca Marcel Pavel are coronavirus, multi internauti l-au acuzat ca ar fi primit bani pentru a spune acest lucru.

Foarte multi oameni nici nu cred in existenta acestui virus, datorita teoriilor aparute ca ciupercile dupa ploaie.

Artistul a anuntat duminica seara ca ii va da in judecata pe cei care au spus ca a fost platit sa spuna ca este infectat cu coronavirus. `Le voi cere daune mari si vreau sa vina cu probe`, a declarat Marcel Pavel, la Antena3.

PUBLICITATE

„Sunt siderat, am fost afectat, foarte suparat. Eu sunt cu coloana vertebrala dreapta, nu fac jocurile politice ale nimanui, ale niciunei televiziuni. Nu va ramane asa totul. Ii voi da in judecata. Le voi cere daune mari si vreau sa vina cu probe.”, a spus artistul, in emisiunea Sinteza Zilei.

Marcel Pavel a postat si un mesaj pe pagina sa de Facebook:

„Buna dimineata, dragi prieteni! Am vazut cu cata rautate au privit si privesc unii oameni (daca-i pot numi asa…), faptul ca eu trec prin momente extrem de dificile ale vietii mele! Repet, am fost diagnosticat cu dubla pneumonie, o afectiune grava a plamanilor necesitand un termen f indelungat pt a ma vindeca! Unii indivizi care au venin in loc de sange au indraznit sa scrie pe pagina mea ca am fost platit ca sa ma imbolnavesc de plamani si stau in spital in jur de 2 saptamani…!

PUBLICITATE

Marcel Pavel supe ca a fost diagnosticat cu dubla pneumonie

Cat sa fii de caine si de batut in cap si sa imi spui asta tocmai mie! Fratilor, eu sunt o persoana cu coloana vertebrala, dreapta, nu am fost, nu sunt si nici nu o sa fiu niciodata implicat politic, clar! Trec prin momente de cumpana a vietii mele!In loc sa veniti in intampinarea mea cu un gand bun si cu urari de sanatate v-ati permis sa scrieti numai rautati!

Pe cei care ati scris si v-ati permis sa ma jigniti si sa ma acuzati pe nedrept fara sa aveti nici macar o dovada ca as fi implicat in toata inchipuirea aceasta bolnava a voastra o sa va scot din lista si o sa va blochez ca sa nu va mai permiteti sa barfiti la modul ordinar la adresa mea! Sa va fie rusine celor care ati scris mizerii despre mine! Este prima, dar si ultima oara cand o sa mai scriu lucruri negative legate de detractori! Gasiti pe altcineva pe care sa barfiti, pe pagina mea nu este loc de asa ceva!

Nu am declarat si nu sustin faptul ca exista acest virus ordinar, nu l-am inventat eu, nu eu v-am blocat in case, nu sunt o autoritate in acest sens, nu sunt virusolog sau epidemiolog pt a va spune ca acest nenorocit de Covid-19 exista sau nu exista, intrebati-i pe cei care l-au inventat si l-au raspandit pe intreaga planeta! Am fost diagnosticat cu dubla pneumonie, boala care iti da niste stari cumplite!

Faptul ca la cele 2 testari de Covid de pana acum am iesit pozitiv la nu ma incanta deloc, dar trebuia sa dau niste lamuriri in acest sens si sa va impartasesc si voua aceasta intamplare nenorocita prin care trec si nu va doresc la niciunul dintre dv sa treceti prin ceea ce trec eu! Nu sunt obligat sa dau explicatii, dar am facut-o din bun simt civic! Dumnezeu sa ne binecuvanteze!🙏❤🙏❤🙏❤”, a scris Marcel Pavel pe pagina sa de Facebook.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close