Social

Durere fara margini si lacrimi. Un tata si-a luat viata de disperare ca nu mai avea ce sa dea de mancare copiilor.

Tragedie intr-un sat vasluian. Un barbat, tata a 5 copii, s-a spanzurat de disperare ca nu mai avea ce sa le dea de mancare. Tatal a fost gasit fara viata chiar de catre unul dintre copilasi.

Barbatul in varsta de 33 de ani era vacar in satul Stroiesti, comuna Tatarani, dar nu reusea sa-si intretina sotia si cei cinci copii, potrivit Vremea Noua.

Acum cateva zile, nu mai avea in casa decat niste cartofi, dar nicio picatura de ulei cu care mama sa faca ceva de mancare.

PUBLICITATE

Nu aveau nici macar un colt de paine, iar copiii ii spuneau incontinuu ”ne e foame, ne e foame”, moment in care barbatul nu a mai rezistat si si-a pus capat zilelor.

Trupul neisufletit al tatalui, gasit de unul din copii

Barbatul a zis ca pleca la pascut cu vacile, dar s-a dus in grajd si s-a spanzurat. Trupul neinsufletit a fost gasit de unul dintre copii, in varsta de 8 ani, care va ramane, probabil, cu acea imagine, toata viata.

PUBLICITATE

O vecina a cerut acum ajutor public, dupa ce i-a vazut pe copii si pe mama tot flamanzi, chiar in ziua inmormantarii.

”Detergent si sapun as vrea, ca sa spal copiii”, a transmis, plangand, Roxana Vasilache, mama ramasa sa creasca singura cei cinci copii, cu varste cuprinse intre 11 luni si 12 ani.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close