Curiozități

Horoscop 1 martie 2020. Viata lor se lumineaza. Zodiile care isi gasesc fericirea chiar in prima zi de primavara

Horoscop 1 martie 2020. Horoscopul de duminica, 1 martie, iar vestile sunt cat se poate de bune, ca doar vorbim despre ziua care aduce, in sfarsit, primavara.

Horoscop 1 martie 2020 Berbec

Berbecii risca sa fie prinsi, fara voia lor, intr-o relatie care nu se indreapta nicaieri. Fara ca ambii parteneri sa impartaseasca aceleasi visuri, totul se transforma in haos si dezordine, iar propriile dorinte si aspiratii trec pe planul secund si dau nastere, inevitabil, la frustrari si regrete. Poate ca este timpul sa porti o discutie sincera cu tine. Vrei sa mergi pe acest drum? Daca nu, spune adevarul si ia o decizie. Va fi mai bine decat iti imaginezi.

PUBLICITATE

Horoscop 1 martie 2020 Taur

Taurii trec printr-o perioada benefica pe plan emotional, chiar daca nu se intampla mari lucruri. Poate ca acesta este secretul – sa te feresti de drame sentimentale si iluzia unei iubiri ideale. Astfel vei avea energia necesara pentru a-ti duce la indeplinire planurile si a-i ajuta pe cei din jur la nevoie.

Horoscop 1 martie 2020 Gemeni

PUBLICITATE

Gemenii ar trebui sa se bazeze pe instinct, in special daca o persoana le-a pus inima pe jar. Dragostea nu are nimic de-a face cu logica, nu la inceput, in orice caz. Asa ca lasa calculele si scenariile deoparte si fa un prim pas. In cel mai rau caz, te vei alege cu o poveste numai buna de spus prietenilor. Insa e foarte posibil ca persoana respectiva sa fie exact in aceeasi situatie, caz in care ai tras lozul castigator.

Horoscop 1 martie 2020 Rac

Toleranti si calmi, unii nativi din zodia Rac ar putea ajunge la capatul rabadarii cu o persoana care le da batai de cap de dragul conflictului. Actioneaza cu inteligenta si finetea specifica Racilor, dar ferm si hotarat. Astfel de vampiri-emotionali trebuie indepartati cu orice pret, altfel nu se vor opri niciodata. Vei descoperi in curand ca ai luat decizia corecta.

Horoscop 1 martie 2020 Leu

Astazi, perceptia ta incepe sa se schimbe. Deodata esti mult mai dispus sa vezi argumentele cuiva si sa vezi ca, desi aceasta persoana ar putea sa nu fie de acord cu tine, are un punct de vedere bun. Merita sa fie respectat. Devenind mai deschisi, ii veti incuraja pe oameni sa vina mai des cu idei interesante la care nu va puteti gandi singuri. Acest lucru va avea un efect foarte revigorant asupra activitatilor tale creative.

Horoscop 1 martie 2020 Fecioara

Respectati parerile altor oameni si acestia le vor respecta pe ale tale. Este atat de simplu. E posibil sa fie nevoie sa depui eforturi mari sa nu incepi sa tipi la cineva. Incearca sa fii de acord cu aceasta persoana. Un cuvant bine plasat si plin de tact la momentul potrivit va fi tot ce trebuie.

Horoscop 1 martie 2020 Balanta

Ati facut prea multe lucruri din mers in ultima vreme. In timp ce asta te-ar putea face sa crezi ca obtii o multime de lucruri, toate aceste alergari ar putea sa te distanteze de sensul real din spatele a ceea ce faci! Trebuie sa iti acorzi mai mult timp si trebuie sa faci asta de astazi. Aceasta manie multitasking trebuie sa se opreasca.

Horoscop 1 martie 2020 Scorpion

Exploratorul din interiorul tau ar trebui sa fie foarte atent la orice imagine, astazi. Lasa-l sa te conduca la investigarea noilor tipuri de arta. Sunteti gata sa va schimbati convingerile si sa evoluati intr-un mod nou de a gandi, iar arta vizuala este o modalitate deosebit de buna de a realiza acest lucru. Aceasta este o zi minunata pentru a va stimula creierul vizitand un muzeu de arta moderna, urmarind un film strain inovator sau vazand un spectacol de dans. Chiar si ceea ce nu intelegeti va va invata lucruri noi.

Horoscop 1 martie 2020 Sagetator

De 1 martie, o veste importanta ii pune pe ganduri pe Sagetatori. Mesajul primit te rascoleste si incepi sa analizezi informatia pe care ai primit-o. Aprofundand cele aflate, vei descoperi ca acestea iti pot deschide o cale noua de ascensiune profesionala. Sfatul astrelor pentru tine este sa profiti de aceasta veste. Nu sta pe ganduri, fa un plan si actioneaza. Este un tren pe care nu trebuie sa-l pierzi!

Horoscop 1 martie 2020 Capricorn

Astazi, Capricornii nu sunt deloc in apele lor. Vrei sa fii lasat singur si respingi toate gesturile de afectiune venite din partea celor dragi. Nu vrei sa fii batut la cap, insa cei din jur nu inteleg de ce te comporti asa, iar tu nu ai dispozitia necesara pentru a da explicatii. Intr-un final, cei dragi iti vor respecta nevoia de liniste. Sfatul astrelor este sa nu te lasi coplesit de pesimism.

Horoscop 1 martie 2020 Varsator

Varsatorii vor le ofere celor din jur ce au ei mai de pret. Vrei sa le oferi caldura, incredere, sustinere. Daca, printre prietenii tai sunt persoane in depresie, tu esti persoana potrivita care sa le ridice moralul. Fii alaturi de ei, deschide-ti inima, bratele si urechea catre ei, pentru ca asa vor vedea ca nu sunt singuri.

Horoscop 1 martie 2020 Pesti

Pestii par ca s-au blocat intr-o situatie complicata din care nu pot sa iasa. Cauta pe cineva cu mai multa experienta de viata, care iti poate deschide mintea si inima. Poti apela chiar la duhovnicul tau. El vede lucrurile dintr-o alta perspectiva si sigur te va scoate din necaz. Drept urmare, orice problema ai avea, cere ajutorul! In privinta vietii sentimentale, sunt sanse mari sa-ti gasesti jumatatea.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close