Știrea zilei

Romanii au golit rafturile in hipermarket-urile din Bucuresti, de frica coronavirusului

Bucurestenii au inceput sa-si faca provizii, in asteptarea epidemiei de coronavirus. In mai multe hipermarket-uri din Bucuresti rafturile de conserve si obiecte de stricta necesitate au fost golite de cumparatori.

Incet-incep, spaima de coronavirus ajunge si in Romania. Pentru prima oara dupa multi ani, pe unele rafturi abia se mai gasesc produse.

Borcanele cu mancare pare a fi la mare cautare. De la ulei, paste, fasole, zacusca si pana la sos tomat, mai multi bucuresteni preocupati de iminenta epidemie de Covid-19 au luat tot ce s-a putut, sperand ca astfel sa reduca numarul de iesiri, cel putin in marile centre comerciale.

PUBLICITATE

Si rafturile cu apa plata si obiecte de stricta necesitate s-au golit, in cursul zilei de marti. Nici carne nu se mai gaseste in unele galantare. De altfel, cozile la casele de marcat s-au marit considerabil, iar acum se intind pe zeci de metri.

De mentionat ca autoritatile romane nu au declarat stare de urgenta si nici nu au comunicat faptul ca Bucuresti este de punctul de a fi cuprins de epidemie. De altfel, nu exista niciun caz de coronavirus pe teritoriul Romaniei.

PUBLICITATE


Imagini similare au fost surprinse si la Milano. Strazile sunt pustii, iar in marile magazine rafturile au fost golite de produse.

Panica s-a instalat la cote uriase chiar dupa primele decese provocate de coronavirus., precizeaza observator.tv.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close