Știrea zilei

ULTIMA ORA: Alerta de coronavirus! Cursuri suspendate in Romania

Panica la Arad de teama coronavirusului! Cursurile Universitatii de Vest „Vasile Goldis” sunt suspendate preventiv din cauza numarului mare de studenti italieni.

Panica la Arad de teama coronavirusului!
„S-a luat masura suspendarii cursurilor la Facultatea de Medicina si la Universitatea Vasile Goldis pentru ca sunt multi studenti italieni care incep semestrul, ghinionul nostru, chiar de maine (n.r. luni ).

Fiind studenti la medicina, studenti si rezidenti, dansii fac practica in Spitalul Judetean, venind din Italia incercam sa limitam la maximum orice risc din exterior”, a declarat Constantin Catana, directorul DSP Arad pentru Mediafax.

PUBLICITATE

Cursurile Universitatii de Vest au fost suspendate

Mai mult de atat, conducerea Universitatii de Vest „Vasile Goldis” din Arad a solicitat aprobarea Ministerului Educatiei si Cercetarii pentru suspendarea cursurilor pe o perioada de 14 zile, cu recuperarea activitatilor didactice si modificarea structurii anului universitar.

De remarcat ca si la Spitalul Judetean Arad va fi restrictionat accesul vizitatorilor, preventiv pentru limitarea oricaror riscuri referitoare la gripa sezoniera.

PUBLICITATE

„Si fiind oras de granita avem mari probleme la intrarea in tara in contextul suspiciunilor din Italia.

Va fi restrictionat accesul apartinatorilor, saptamana viitoare vor fi ore de vizita clar stabilite, dar foarte reduse“, a spus directorul DSP Arad.

Tinand cont de specificul Aradului ca judet de frontiera, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a decis ca cetatenii care se prezinta in toate punctele de trecere a frontierei din judetul Arad din zonele afectate vor completa un chestionar pus la dispozitie de catre Directia de Sanatate Publica a Judetului Arad.

In acesta, vor declara pe propria raspundere, locatia de imbarcare, precum si pe cea de destinatie, scrie fanatik.ro

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close