Descoperă

Luna Plina in Leu, pe 9 februarie. Noaptea care schimba destinele zodiilor. Ce trebuie sa faca fiecare nativ pentru a alege drumul cel bun

Luna plina in Leu are loc pe 9 februarie 2020. Aceasta Luna Plina in Leu te va ajuta sa intelegi mai bine ce ai de facut, sa preiei fraiele vietii in mainile tale si sa mergi pe drumul pe care tu vrei sa mergi.

Luna Plina si mesajul principal pentru fiecare zodie in parte:

Berbec – Ia legatura cu copilul din tine. Traieste in prezent. Bucura-te de lucrurile care conteaza cu adevarat.

PUBLICITATE

Taur – Esti mai puternica decat crezi. Mergi mai departe cu planurile tale si bucura-te de drumul care ti se deschide in fata.

Gemeni – Nu permite trecutului sa iti intunece prezentul. Tot ce s-a intamplat trebuie ingropat. Nu esti definita de greselile facute in momentele dificile ale vietii tale.

Rac – Ai incredere in tine si continua sa lupti pentru ceea ce iti doresti. Vei vedea ca in scurt timp rezultatele nu vor intarzia sa apara.
Leu – Nu uita ca meriti mai mult decat crezi. Meriti iubire, atentie, afectiune. Tu contezi. Sufletul tau conteaza.

PUBLICITATE

Fecioara – Invata sa te pui pe primul loc. Invata sa ai grija de inima ta. Invata sa faci in asa fel incat sa iti faci sufletul fericit.

Balanta – Ai sansa sa te conectezi cu o parte a sufletului tau de care ai uitat – este vorba despre acea parte sensibila, frumoasa, cu amintiri speciale si dornica sa traiasca o viata plina de zambete.

Scorpion – Nu te da batuta. Fa pasi marunti, insa siguri. Progreseaza incet si vei vedea cum in scurt timp vei fi inconjurata de un peisaj diferit si benefic pentru tine.

Sagetator – Ai posibilitatea de a te conecta cu acea parte a ta care are o expresie pura a iubirii, a fericirii, a autenticitatii. Alege sa traiesti frumos.

Capricorn – Nu te lasa condusa de oamenii din jurul tau. Concentreaza-te pe ce vrei tu cu adevarat si lupta sa iti vezi visurile implinite.

Varsator – Este o perioada a schimbarilor pentru tine. Ai incredere in intuitie si alege cu inima. In scurt timp vei vedea rezultate frumoase.

Pesti – Ai sansa sa iti scapi sufletul de toata durerea pe care o simte. Trebuie doar sa iei lucrurile treptat si sa iti dai seama ca nu poti trai in trecut.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close