Monden

Vulpita s-a despartit de sotul ei in direct! Cum a reactionat Viorel: ”Copilul ramane la…”

Veronica Stegaru, alias Vulpita, a facut marele anunt in direct, la TV!

Veronica Stegaru, tanara mama care a ajuns cunoscuta de romani drept Vulpita, a anuntat in direct ca se desparte de sotul ei, Viorel. Cei doi au trecut prin multe momente grele in ultima perioada, de la infidelitate pana la certuri fara masura.

Viorel a fost surprins de decizia Vulpitei

PUBLICITATE

Vulpita a fost pusa in situatia sa aleaga unde va duce mariajul cu Viorel: fie raman impreuna, dar nu vor avea cu ce sa traiasca, fie iau o pauza de la casnicie. In cadrul unei emisiuni televizate, Vulpita a decis sa se desparta de sotul ei.

”Tu! Uite, iti dau doua variante: a) ramai cu Viorel pana la adanci batraneti, chiar daca stati pe strazi, n-aveti ce manca; varianta b) se duce Viorel acasa la maica-sa si puneti o pauza in casnicie pana mai vedeti cum mai sta treaba. Pe care varianta o alegi?”, a intrebat-o Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii, pe Vulpita.

”Pe asta, pe care mi-ai spuns-o: sa se duca el la mama lui, sa se mai potoleasca un pic din treburi. Daca se potoleste cu timpul, eu vin inapoi la el. Copilul ramane la el”, a declarat Veronica Stegaru, spre suprinderea sotului.

PUBLICITATE

Viorel nu mai are incredere in sotia lui

Viorel s-a aratat destul de dezamagit de sotia lui in cadrul emisiunii din aceasta seara. El crede ca in aceasta pauza, Vulpita ar putea sa-l insele din nou.

“Daca in pauza asta se intampla altceva? O saptamana-doua cat stai tu la parintii tai, daca se intampla ce ai mai facut tu?! Eu cam asta cred”, a fost reactia sotului. Moment dupa care, Vulpita i-a recunoscut ca a gresit in trecut, dar, dupa spusele ei, ”nu o sa mai faca”, scrie wowbiz.ro

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close