Descoperă

Horoscop Martisor. Afla ce iti rezerva astrele in prima luna de primavara

Horoscop Martisor – Martie 2020 este o luna palpitanta, care ne ofera un meniu complet: innoiri, zile norocoase, surprize, si multe altele.

Horoscop Martisor – Berbecul

Acum, mai mult decat in ​​lunile anterioare, va concentrati pe cariera, dar si pe viata de familie.

Pregatiti scena pentru un viitor proiect, care poate insemna chiar o afacere de familie. Ar putea aparea anumite intarzieri financiare, dar nu va ingrijorati.

PUBLICITATE

Unele tranzactii sau proiecte se pot prabusi, insa cele mai bune oferte vor veni in viitor.

Taurul

Aceasta luna pare sa fie una benefica pentru Tauri. Cu toate acestea, au multe indoieli.

PUBLICITATE

Relatia pe care o aveti nu va mai reprezinta. De aceea, e bine sa pregatiti terenul pentru o viitoare poveste.

Cheltuiti mai multi bani pentru camin si familie. Gandul de a achizitiona o masina noua sau un gadget va da tarcoale. Exista aspecte bune pentru cumpararea sau vanzarea unei case.

Gemenii

Stresul din ultimele luni se estompeaza. Chiar daca in trecut au avut mult de suferit din punct de vedere sentimental, a venit momentul in care se linistesc.

De asemenea, in aceasta luna e bine sa rezolve problemele care ii apasa, care le ingreuneaza constiinta si ii impiedica sa mearga mai departe. Nativii acestei zodii vor participa la o nunta sau au toate sansele sa planifice una.

In aceasta perioada, Gemenii se bucura de numeroase oportunitati care ar putea fi recompensatoare din punct de vedere financiar.

Racul

Racii au multe oportunitati pe plan profesional in acesta luna. Vor gasi oameni dispusi sa ii plateasca mult mai bine, de aceea ar fi bine sa nu rateze aceste ocazii.

Schimbarea jobului poate fi un lucru benefic pentru ei. Racul are nevoie de libertate, de independenta, de un loc in care sa nu se simta constrans.

Leul

Leul are o capacitate mai mare de a-si exprima dragostea in aceasta luna, ceea ce inseamna ca relatiile vor fi la inaltime.

Farmecul pe care il emana il poate ajuta sa ceara anumite favoruri. Leaga aliante, apar noi parteneriate de afaceri, dar gandul unei achizitii importante, cum ar fi o casa, nu ii da pace, de aceea face mai multe drumuri la banca.

Sarcinile de la job nu ii sunt tocmai pe plac, dar nu ezita sa le duca la indeplinire.

Horoscop Martisor – Fecioara

Au toata sansele sa isi schimbe jobul in aceasta luna, pentru ca ideile lor nu trec neobservate.

Aceasta ascensiune in cariera va poate aduce venituri mult mai mari.

De asemenea, relatia cu partenerul de viata va fi una excelenta.

In general, te agiti mult pentru casa sau pentru o achizitie imobiliara.

Horoscop Martisor – Balanta

Balantele fac totul pentru a-si atinge obiectivele, chiar daca planetele nu le sunt favorabile. Viata la birou le intinde rezistenta.

Balantele nu stau foarte bine in aceasta luna. Daca au un conflict deschis cu partenerul, ar putea ajunge chiar la divort. Daca pot face un compromis, se pot gandi chiar la un copil.

Situatia monetara a Balantelor va fi delicata pana la data de 21 a lunii, dar va suferi o imbunatatire remarcabila dupa aceea.

Acest fapt ii va obliga pe nativi sa limiteze activitatile financiare si sa reduca cheltuielile.

Scorpionul

Scorpionii pot intampina anumite probleme financiare in aceasta luna. Lucrurile se misca incet, dar rezistenta nu le lipseste.

Puteti sa renuntati pentru ceva timp la preocuparile legate de familie si sa va concentrati asupra carierei.

Daca Scorpionul este singur, are toate sansele sa incheie acest an in acelasi stadiu.

Horoscop Martisor – Sagetatorul

Multe negocieri sau proiecte incep acum sa avanseze. Lucrati din greu pentru castiguri pana pe 22 martie. Dupa aceasta data finantele se consolideaza si incepeti sa cunoasteti prosperitatea.

Sagetatorii au entuziasm si viziune, dar si o pofta de transformare, iar treptat incep sa vada lumina de la capatul tunelului.

Sunt avantajati cei care lucreaza in domenii legate de comunicare, comunicatii, comert, educatie.

Capricornul

Chiar daca toata lumea isi ia din cand in cand o pauza, Caprionul continua sa alerge. Si asa va proceda si in aceasta luna.

Traiti pe repede inainte si sunteti coplesit de progresul pe care il faceti. Investitiile dau profituri bune, asa ca va puteti astepta la bani din surse necunoscute in martie 2020.

Familia va incurajeaza activitatile financiare.

Horoscop Martisor – Varsatorul

Varsatorii se pregatesc sa faca o schimbare majora. Asta inseamna ca isi vor folosi abilitatile intr-un nou proiect, isi vor schimba locul de munca sau vor incepe o relatie.

Situatia monetara va fi sub control in aceasta luna. Castigurile pot fi imbunatatite, asta daca renuntati la cheltuielile neprevazute.

Pestii

Aceasta este luna in care visele Pestilor devin realitate. In general, va asteapta o sumedenie de momente fericite in aceasta luna.

Va concentrati pe cariera, dar nu ar fi rau sa riscati mai mult si in alte domenii de activitate.

Castigurile financiare vor atinge un nivel maxim dupa data de 20 martie. Succes in cariera.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close