Descoperă

Mihai Voropchievici stie TOTUL. Zodiile pentru care ploua cu bani in 2020

Mihai Voropchievici. Afla ce au pregatit astrele pentru 2020. Numerologul Mihai Voropchievici anunta, la Adevaruri Ascunse, care sunt acele zodii peste care va ploua cu bani in 2020.

Mihai Voropchievici. Anul patru aduce lipsa de lichiditati. Muncesc acum, primesc banii mai tarziu, a spus Voropchievici la Antena 3.

HOROSCOP BERBEC – va avea un an de succes dar cu multa munca. Are parte de multa agitatie, iubirea e la cote inalte. Salariul poate sa creasca, insa si cheltuielile vor fi mari. Moment bun pentru investitii in tehnologie.

HOROSCOP TAUR – are toate valentele bune. Munca, dragostea, sanatatea, dorinta de a calatori. Acceptati sfaturi bune inainte de a lua decizii.

PUBLICITATE

An provocator profesional. Va munci foarte mult si nu prea stie cum sa se odihneasca. Roadele vor fi culese in anul 2021.

HOROSCOP GEMENI – se pot plia pe profesie, spiritualitate. Relatia cu banii este complicata. Castiga foarte mult si cheltuie foarte mult. Incercati sa fiti temperati.

HOROSCOP RAC – sunt doritori de bani. Au parte de prosperitate, insa cu sanatatea nu stau atat de bine. Familia este prioritara.

PUBLICITATE

HOROSCOP LEU – munca frenetica. Banii sunt importanti si banii vin la lei. Cheltuielile trebuie facute cu cap. Nu va hazardati. Vor avea luni in care ritmul veniturilor va fluctua. In rest, anul este superbenefic.

HOROSCOP FECIOARA – face prapad in bani in 2020. E un an prosper, nu trebuie sa isi faca griji pentru bani. Anul asta isi va oferi toate placerile vietii.

HOROSCOP BALANTA – viata sociala este foarte activa. Banii vin, insa trebuie sa munceasca pentru ei. Vor primi bani dintr-o afacerile de familie, vor primi o mostenire.

HOROSCOP SCORPION – nu este un an special pentru el. Totul ramane la fel, raman in rutina de zi cu zi.

HOROSCOP SAGETATOR – bani buni, munca este instabila. Banii vor fi cei mai importanti, vor castiga mai multi bani daca vor prinde curaj si se lanseaza in afaceri. Cine nu risca nu pierde. Imaginea de sine prospera si ii face pe ceilalti sa se apropie.

HOROSCOP CAPRICORN – vor avea un an foarte buni, vor avea venituri mari si se vor simti fericiti. Banii vor fi castigati cu usurinta, insa vor fi cheltuiti tot asa. Vor avea noroc la LOTO.

HOROSCOP VARSATOR – se vor descurca foarte bine financiar pe tot parcursul anului. Incheie anul in belsug. Sunt inclinati spre spiritualitate si merg pe intuitie in afaceri.

HOROSCOP PESTI – an prosper. Se vor lauda cu reusitele lor financiare. Insa, atentie! Banii vor disparea cu usurinta.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close