Monden

Era doar un baiețel când mama lui s-a stins. Cum arată băiatul Mădălinei Manole

Copil Madalina Manole – După aproape zece ani de la drama care a cutremurat România, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe soţul regretatei Mădălina Manole împreună cu fiul său, în timp ce se relaxau într-un mall din Capitală.

Bărbatul a cumpărat bilete pentru un film, dar, până să intre în sală, s-a plimbat cu puștiul prin mai multe magazine.

Copil Madalina Manole – Atenție, urmează imagini în exclusivitate!

Petru Mircea Junior era doar un bebeluș când și-a pierdut mama. Între timp, fiul regretatei artiste a crescut mare și frumos. Și seamănă leit cu cea care i-a dat viață. După ce Mădălina Manole și-a pus capăt zilelor, Petru Mircea a decis ca băiatul să fie crescut, la țară, de mama lui, bunica paternă a copilului, deși, la momentul respectiv, avea doar un an și câteva luni.

PUBLICITATE

Petru Mircea Jr., copia fidelă a mamei

PUBLICITATE

Un lucru este, totuși, clar! Mădălina Manole ar fi mândră de fiul ei. Puștiul este o frumusețe de copil și seamănă, fără nicio exagerare, cu mama lui. Este brunet, de o frumusețe răvășitoare, la fel ca și regretata artistă. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe Petru Mircea Junior alături de tatăl lui, la un mall din Capitală. Semn clar că bărbatul este un părinte bun, care are mare grijă de fiul său.

Cei doi au venit pentru câteva clipe de relaxare și au hotărât să vizioneze un film. Petru Mircea a fost, evident, responsabil cu achiziționarea biletelor. Până să intre în sală, puștiul și tatăl lui au vizitat mai multe magazine. Au fost la o librărie arhicunoscută unde au căutat cărți și felicitări pentru Crăciun, după care s-au uitat și la câteva perechi de adidași, la un alt spațiu din mall.

Surpriză pentru puști: și-a întâlnit eroii la mall!

Într-un final, Petru Mircea Jr. s-a fotografiat alături de personajele din celebra serie “Star Wars”. A fost, practic, pentru micuț o adevărată surpriză să-și găsească eroii fix atunci la mall. Cu siguranță va avea multe de povestit colegilor de clasă după sărbători, când va reîncepe școala. De semnalat că soțul regretatei artiste a fost super-atent cu micuțul și nu l-a scăpat nicio clipă din ochi.

S-a comportat ca un tată în adevăratul sens al cuvântului, motiv pentru care merită tot respectul. Concluzia este că Petru Mircea Jr. a crescut spectaculos în ultimele luni și seamănă perfect cu mama lui. I-a moștenit, clar, frumusețea și, mai mult ca sigur, băiatul va frânge multe inimi peste doar câțiva ani.

De ce s-a sinucis Mădălina Manole

Mădălina Manole a scris istorie în muzica românească, numărându-se printre cele mai apreciate cântăreţe de la noi. Ani la rând, Mădălina Manole s-a aflat în fruntea clasamentelor muzicale şi a scos hit după hit. După divorţul de primul ei soţ, Şerban Georgescu, cariera “fetei cu părul de foc” a cunoscut un declin, situaţie pusă pe seama faptului că artista ar fi trecut printr-o depresie puternică.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close