Descoperă

Când apare o situație dificilă, cum îi faceți față? Aveți un plan bine stabilit pentru a rezolva probleme neobișnuit de dificile care apar?

Mulți citim Biblia și, dacă suntem atenți, în toate paginile ei vom descoperi un adevăr care este întărit fără încetare: “Dacă veți avea credință cât un grăunte de muștar…nimic nu va fi vouă cu neputință.”

Asta este ceea ce Biblia dorește să transmită, în mod absolut, real, complet și literal. Nu poate fi vorba de vreo iluzie sau fantezie. Nici măcar de o modalitate de exemplificare, de un simbol sau de o metaforă, ci de o realitate absolută.

“Credința cât un grăunte de muștar” (Evanghelia după Matei, 17:20) vă va rezolva problemele, orice probleme ați avea, toate problemele dvs., dacă, desigur, o practicați cu convingere și intensitate.

PUBLICITATE

Credința slabă vă conduce spre rezultate slabe, credința mediocră spre cele mediocre, iar credința totală nu poate duce decât la rezultate totale.

Dar, în generozitatea Sa, Dumnezeu Cel Atotputernic vă va oferi un sprijin uluitor în rezolvarea problemelor dvs., dacă îi oferiți în schimb credință măcar cât un grăunte de muștar.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close