Sănătate

Tratează răceala de vară, folosind sarea

Un vechi proberb spune că omul inteligent răcește vara. Ce să facem când aceasta dă năvală peste noi și ne încurcă planurile? Iată care sunt cele mai bune remedii.

Turmericul, cel mai bun antiinflamator

Ați răcit tocmai acum când trebuie să plecați în concediu? Nu luați medicamente, ci apelați urgent la ajutorul remediilor naturale. Cel mai bun decongestionant nazal, folosiți apa cu sare.

PUBLICITATE

Încălziți puțină apă și adăugați o linguriță cu sare de mare. Folosiți o seringă fără ac și puneți în fiecare nară câte 5 ml. Folosiți acest remediu de trei ori pe zi.

Excelent antimicrobian și antiinflamator este turmericul care vă ajută să vă recuperați rapid în cazul infecțiilor virale și reduce inflamația.

În acest sens, adăugați într-un pahar cu lapte cald o linguriță cu praf de turmeric și puțin piper. Consumați acest amestec de două ori pe zi.

PUBLICITATE

Tot pentru gripa de vară este utilă și mierea, care vă ajută să ucideți virusurile. Puteți să o consumați simplă sau în miere. De asemenea, împotriva răcelii amestecați două lingurițe cu miere cu o linguriță cu suc de lămâie sau ghimbir. Faceți tratamentul de două ori pe zi.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close