Religie

Pr. Cleopa: ”De-aţi vedea îngerii voştri păzitori lângă voi cum sunt, aţi muri de bucurie!”

Pr. Cleopa: ”De-aţi vedea îngerii voştri păzitori lângă voi cum sunt, aţi muri de bucurie!”

Din cele mai vechi timpuri, am auzit vorbindu-se despre îngerii păzitori, dar oare câți dintre noi știm cine sunt aceștia și ce fac pentru noi? Iată care sunt mesajele pe care aceștia ni le transmit, când vor să ne arate că sunt aproape de noi.

Mirosul dulce și plăcut arată că îngerul vă este aproape

PUBLICITATE

Nimeni nu ar fi putut să vorbească mai frumos despre îngerii noștri păzitori ca părintele Cleopa: “Voi ştiţi că de când v-aţi pus în gând să veniţi la mănăstire, îngerii voştri v-au numărat paşii, bănuţii şi osteneala voastră?

Cu acestea toate îngerii voştri se vor prezenta la dreapta judecată, că aceşti bănuţi nu i-aţi cheltuit la discoteci, la cârciumi şi la nunţi cu lăutari, ci i-aţi dăruit lui Hristos!

Ei! De-aţi vedea îngerii voştri păzitori lângă voi cum sunt, aţi muri de bucurie!”. Cum ne dăm seama că îngerii păzitori sunt lângă noi? Un semn ar fi un miros dulce și plăcut pe care îl simțim dintr-o dată.

PUBLICITATE

De asemenea, ar putea fi penele albe pe care le vedem când mergem pe stradă, îngândurați. Îngerii ne arată că ne sunt aproape și dacă găsim bani pe jos, pentru că atunci ei știu ce nevoi financiare avem.

Nu în ultimul rând, când simțim căldură lângă noi, e un semn că îngerii au grijă să ne fie bine.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close