Religie

De ce trebuie împărtășiți copiii cât mai des

Vă amintiți perioada copilăriei, când în sfintele posturi, bunicii vă făceau mâncarea voastră preferată de legume, apoi mergeați împreună la biserică unde primeați sfânta împărtășanie?

Iată de ce trebuie împărtășiți copiii cât mai des posibil.

Cei mici trebuie aduși la biserică începând cu vârsta de 4 ani

PUBLICITATE

Potrivit sfinților părinți, vârsta la care cei mici trebuie să fie aduși la biserică este cea de patru ani. Micuții trebuie învățați că până la sfânta împărtășanie, nu trebuie să mănânce și să bea nimic.

Odată ce copilul primește harul împărtășirii cu Trupul și Sângele Domnului atunci el va începe să cunoască credința, se va vindeca și se va întări trupește și duhovnicește. Pentru că împărtășirea cât mai deasă este spre binele său trupesc și sufletesc.

Pe de altă parte, odată ce îl veți împărtăși pe cei mic cât mai des acesta va crește complet sănătos și defectele sale moștenite de la părinți, nu vor mai fi transmise.

PUBLICITATE

Sunt multe cazuri în care cei mici care au avut probleme de sănătate sau diferite deficiențe s-au însănătoșit, odată ce au primit împărtășania. Mai mult, sfinții părinți spun că în ziua în care primesc împărtășania, copiii sunt mai liniștiți și blânzi cu cei din jurul lor.

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close