DescoperăMonden

Dacă vreți să fiți remarcate și apreciate, doamnelor, nu purtați aceste lucruri la nuntă!

Dacă vreți să fiți remarcate și apreciate, doamnelor, nu purtați aceste lucruri la nuntă!

Se apropie nunta prietenilor iar voi, doamnelor, nu știți ce ținută să purtați? Sub nici o formă să nu puneți pe voi următoarele lucruri, dacă veți să arătați cu adevărat impecabil.

Niciodată alb și blugi

PUBLICITATE

Indiferent că afară e vară, albul se poartă la nuntă doar de către mireasă! Așa că evitați să vă faceți rochiță în această culoare și bine ar fi dacă nu ați alege nici crem, roz, galben sau bleu.

Pe de altă parte, o ținută casual nu are ce căuta la o nuntă elegantă. Chiar dacă e vorba de un costum cu sacou și pantaloni dintr-un material elegant.

De asemenea, niciodată la nuntă nu trebuie să alegeți denimul. Doar nu vreți să fiți ridicolă, nu-i așa? Pentru a ști cu să vă îmbrăcați, este foarte important să știți și locul în care are loc nunta.

PUBLICITATE

Dacă aceasta este într-o grădină, de exemplu, uitați de rochiile super sofisticate și alegeți una retro și midi. Dar dacă vorbim de locuri elegante, așa va trebui să fiți și dumneavoastră.

Nu faceți niciodată notă discordantă cu decorul, pentru că veți fi de râsul tuturor. Și numai de asta nu aveți nevoie la o asemenea petrecere…

PUBLICITATE

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close