Știrea zilei

Stefan Banica Jr, primul mesaj dupa ce Cristina Topescu s-a stins. Ce a putut sa spuna

Stefan Banica Jr, primul mesaj. Disparitia Cristinei Topescu a lasat fara cuvinte o tara intreaga, inclusiv lumea artistica.

Printre vedetele care au reactionat la aflarea vestii se numara si celebrul cantaret Stefan Banica Jr. Acesta a publicat pe Facebook un mesaj emotionant in care precizeaza ca a trait alaturi de Cristina Topescu cea mai frumoasa perioada din viata sa:

Stefan Banica Jr, primul mesaj dupa ce Cristina Topescu s-a stins. Ce a putut sa spuna

„Mi-e foarte greu sa scriu aceste randuri. A fost un OM frumos, idealist, cu un suflet mare si un excelent profesionist in meseria ei. A fost omul alaturi de care am trait una dintre cele mai frumoase si intense perioade din viata mea. Drum lin printre ingeri! Vei avea intotdeauna un loc special in sufletul meu”, a scris cantaretul pe Facebook.

PUBLICITATE

Stefan Banica despre Cristina Topescu. Cristina Topescu a trait o poveste de dragoste pasionala cu Stefan Banica, pe la inceputul anilor 90. Chiar stirista a recunoscut ca l-a iubit mult, iar la un moment dat si-a facut curaj si a vorbit despre motivul real al despartirii. Aceasta a dezvaluit ca Stefan Banica Jr. avea momente in care era violent in viata de cuplu.

„Stefan e impulsiv, primitiv in relatia cu o femeie. Ameninta, facea crize de gelozie urate, in care nu-si mai controla limbajul si jignea. Intr-o zi in care a venit sa ma ia de la televiziune si sa ma convinga sa ma intorc acasa – pentru ca iar plecasem – tinea un cutit mare de bucatarie sub haina si-mi spunea ca ma omoara daca in clipa aia nu merg cu el acasa”, povestea jurnalista.

Ulterior, aceasta si-a mai nuantat declaratiile, spunand ca toate acestea nu au fost decat doar niste neinteleri in cuplu.

PUBLICITATE
PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close