Descoperă

Horoscop 14 ianuarie 2020. Martea Alba pentru patru zodii. Vin ceasuri bune chiar de dimineata

Horoscop 14 ianuarie vine cu vesti pentru toate zodiile. Ce au sa ne spuna astrologii aflam din cele de mai jos.

Horoscop 14 ianuarie 2020, Zodia Berbec

Senzitivitatea iti este acentuata, inca din prima parte a zilei. De tine depinde, insa, ca aceasta situatie sa nu fie un blestem ci o binecuvantare, fiindu-ti recomandat sa nu cauti a intelege cu mintea ceea ce percepi cu sufletul. Actiunile de grup sunt cele prin intermediul carora ajungi la intelegerea unor noi concepte, iar prietenii sunt cei care-ti vor sustine actiunile, implicat fiind aici aspectul favorabil format de catre Mercur si Uranus. Nu incerca sa castigi dragostea nimanui, ideal ar fi saa fii iubit pentru ceea ce esti tu insuti.

Horoscop 14 ianuarie 2020, Zodia Taur

In continuare se remarca dorinta ta de a-ti aranja casa, caminul, de a-ti organiza familia si activitatile din cadrul acesteia. Numai ca, azi esti nevoit sa te ocupi si de ceea ce se intampla la locul de munca, incercand sa te descurci cel putin onorabil, in ambele cazuri. Este o zi in care vei reusi sa atragi de partea ta protectorii de care ai nevoie, insa, stabileste toti termenii intelegerii in primele doua zile ale acesteia, fiind posibil a aparea animozitati intre tine si acestia.

PUBLICITATE

Horoscop 14 ianuarie 2020, Zodia Gemeni

La inceputul zilei noteaza-ti toate ideile pe care le ai, insa nu te grabi sa le impartasesti si celor cu care interactionezi; s-ar putea sa fii cu mult inaintea lor, in ceea ce priveste atat intelegerea, cat si capacitatea de sinteza. In schimb, esti incarcat de responsabilitati noi la locul de munca. Probabil ca din aceasta cauza ai parte de tot felul de neinatelegeri cu colegii sau cu asociatii tai. Vestea buna este ca nu iti pierzi nici influenta, nici puterea, deci nu te lasa coplesit de circumstantele intalnite.

Horoscop 14 ianuarie 2020, Zodia Rac

In cazul in care apare oportunitatea de a pleca din tara, in interes de serviciu, nu refuza aceasta ocazie. In ciuda tuturor obstacolelor, efecte pozitive vor fi remarcate ulterior. De indata ce Mercur va forma un aspect de conjunctie cu Soarele, situat in semnul Varsatorului, puterea ta de concentrare va creste, reuasind sa faci fata mult mai usor stresului cotidian sau incarcaturilor emotionale. Totusi, modul de comunicare ar putea fi afectat de acest aspect, ori detasarea de care dai dovada atunci cand te implici in dezbaterea unui subiect remarcata de ceilalti si tu etichetat in consecinta.

Horoscop 14 ianuarie 2020, Zodia Leu

Pentru tine, de departe cel mai important aspect al acestei zile este conjunctia formata de Soare cu Mercur, desi cel din urma se afla in mers aparent retrograd. Ceea ce este acum esential pentru tine este faptul ca ar fi bine daca ai asculta ceea ce prietenii tai au de spus, eventual „reparand” o prietenie care s-a rupt, la un moment dat. Probabil ca si o suma de bani care iti era datorata iti va fi returnata. Este posibil ca relatia ta de dragoste sa intampine anumite obstacole, bazate pe o mentalitate complet nepotrivita contextului actual. De aici si certurile care pot aparea la sfarsitul zilei.

PUBLICITATE

Horoscop 14 ianuarie 2020, Zodia Fecioara

Daca ai ramas in urma cu organizarea si cu implementarea unei ordini personale, ziua de azi reprezinta un suport bun pentru acest gen de actiuni, in ceea ce te priveste. Momentul schimbarilor soseste, chiar daca aceste schimbari pot parea imposibil de realizat, momentan. Un program variat si inedit ar trebui sa devina noua ta rutina zilnica. Profita de aceasta perioada, deoarece armonia si echilibrul interior se instaureaza in viata ta, mai ales prin intermediul partenerului/partenerei de viata.

horoscopul de azi. Horoscop 14 ianuarie 2020, Zodia Balanta

Astazi ai toate sansele sa te simti ca fiind inconjurat de o aura de protectie persistenta ca intensitate. Insa, nu te lasa amagit de aceasta senzatie; orice exces, de orice natura ar fi acesta, poate avea repercusiuni foarte grave. Trebuie sa fii impecabil, de aceasta data si, mai ales, sincer cu tine insuti. Tot acum se lamuresc problemele existente in relatia ta de dragoste, dar numai daca alegeti sa fiti sinceri unul cu celalalt.

Horoscop 14 ianuarie 2020, Zodia Scorpion

O perioada in care domeniul de viata cel mai activ este cel al relatiilor sentimentale. Stii exact ce vrei, ce anume ai de facut si nu permiti niciunui obstacol sa iti stea in drum. De aici si hotararea pe care ceilalti o remarca, in ceea ce te priveste. Este de preferat sa nu faci chiar orice pentru a-ti vedea scopurile atinse. In cazul in care intentionezi sa descoperi ce se afla in spatele cuvintelor persoanei iubite, azi este ziua cea mai potrivita pentru un astfel de dialog. Tot in aceasta zi este de preferat sa nu exagerezi sau sa risti inutil, desi sortii par a-ti fi favorabili; speculatiile nu sunt deloc de bun augur.

Horoscop 14 ianuarie 2020, Zodia Sagetator

Chiar daca te simti provocat sa te impui, in special in fata prietenilor, aminteste-ti ca nici tu nu esti perfect si incearca sa intelegi ce anume ii determina pe acestia sa te provoace si pe tine sa reactionezi. Oportunitatile se ivesc in locurile in care iti petreci cea mai mare parte a timpului. Daca vrei sa ceri ceva Divinitatii, fa-o in ziua de azii, incercand sa oferi ceva initial – ai putea tine post negru, spre exemplu.

Horoscop 14 ianuarie 2020, Zodia Capricorn

Desi in prima parte a zilei nu mai stii ce sa faci pentru a-ti putea salva economiile, ai toate sansele sa descoperi cea mai buna solutie pentru acest lucru, atunci cand se va perfecta conjunctia Mercur-Soare. Preferabil este, insa, sa asculti de propriile-ti ganduri, nicidecum de sfaturile altora – cel putin nu ain aceasta problema. Daca ai senzatia ca si prietenii, si membrii familiei, iti fac probleme, poate chiar in mod intentionat, nu lua in seama acest aspect, deoarece vei observa cum toti norii supararii se vor imprastia, la sfarsit de zi, totul clarificandu-se.

horoscopul de azi. Horoscop 14 ianuarie 2020, Zodia Varsator

O zi in care ii poti invata pe ceilalti sa experimenteze ceea ce pe tine te-a determinat sa intelegi unele dintre secretele vietii. De aceasta data tu esti initiatul si ei ucenicii. O alta veste buna este aceea ca unele sume de bani – desi mici, se pare – vor intra in buzunarul tau cat de curand, desi exista si circumstante care fac ca aceasta energie sa fie blocata. Schimbarile legate de cariera inca mai au loc, insa nu mai pot provoca situatii neplacute, asa cum s-a intamplat in ultimii ani. In materie de finante, ai parte de „ajutor” astral si prin intermediul formarii aspectului de sextil dintre Mercur si Uranus – poti descoperi cu usurinta cum sa iti imbogatesti veniturile.

horoscopul de azi. Horoscop 14 ianuarie 2020, Zodia Pesti

Sarmul va face echipa buna cu modul in care te prezinti lumii, in aceasta zi. Beneficiezi din plin de energiile planetei Venus, prezenta in semnul tau solar inca de dimineata. Doar in ultima parte a zilei va trebui sa fii atent la ceea ce ti se cere, respectiv sa nu dai dovada de naivitate si sa incerci sa nu cheltui foarte multe dintre resursele tale acumulate doar pentru ca asa ti se impune. Daca iti doreai sa actionezi intr-un anume domeniu, insa aveai retineri, alege sa faci acest lucru tot in aceeasi zi; aspectul favorabil format de Marte si Pluton iti este de un real ajutor.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea sa te intereseze si

Close
Back to top button
Close