Descoperă

Horoscop zilnic: luni, 13 ianuarie. Leul are probleme serioase cu banii

Atrologul de serviciu vă aduce horoscopul zilei de 13 ianuarie. Multe dintre zodii au parte de o zi farte bună, altele au planuri mari la locul de muncă, unde vor face o figură frumoasă. Altele au probleme serioase cu banii, cum este cazul nativului Leu.

Așa arată horoscopul zilei de 13 ianuarie pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Berbecul vrea să-și impresioneze șefii și are șanse reale, deoarece proiectul la care lucrează se apropie de sfârșit. Acasă ai parte de întelegere cu partenerul care te răsfață cu o seară romantică.

Taur

Taurul are o zi de foc, dar dacă reușește să-ș păstreze cumpătul va avea succes. Dacă nu, va fi nevoit să apeleze la ajutorul colegilor. Acasă, munca va continua, deoarece poate apărea o problemă legată de o țeavă de apă.

PUBLICITATE

Gemeni

Situația este una tensionată acasă, unde apar discuții cu membrii familiei. Vei fi nevoit să trasezi reguli stricte pentru fiecare, cât și îndatoriri. Tensiunea se va risipi la masă, când veți avea discușii relaxate.

Rac

Racul are șanse reale să avanseze la locul de muncă. Situații care îți păreau în trecut imposibil de atins, acum îți par mai accesibile ca oricând.

Leu

Nativul Leu are probleme cu banii, mai ales că apar situașii neprevăzute, î care sunt cheltuiți bani cu ușurință. Vei fi nevoit să apelezi la ajutorul unei rude mai în vârstă.

PUBLICITATE

Fecioară

Nativul Fecioară se implică într-o competiție acerbă la locul de muncă, pentru ocuparea unui post care a devenit vacant. Dacă ești serios, vei avea șanse reale să ieși pe primul loc.

Balanță

Nativul balanță este un adevărat negociator astzi și poate interveni într-un conflict apărut la locul de muncă. Acesta va aduce din nou pacea și armonia, iar intervenția lui va fi apreciată de șefi.

Scorpion

Nativul Scorpion are programată o întâlnire cu prietenii, dar o situașie neprevăzută îi va da planurile peste cap, în ultimul moment. Așadar, se pare că vei fi nevoit să amâni întâlnirea respectivă.

Săgetător

Săgtătorul are un plan de afaceri în cap, dar trebuie pus pe hârtie, apoi îus în practică. Ai grijă, deoarece trebuie să calculezi foarte bine riscurile.

Capricorn

Capricornul trage lozul cel mare! Fie are noroc la pariuri, fie o rudă apropiată îi oferă o sumă frumușică de bani. Totodată, te preocupă sfera intimă și discuți deschis cu partenerul de cuplu despre dorințele tale.

Vărsător

Dacă ultimele luni au fost destul de dificile în relația cu partenerul de cuplu, astăzi partenerul încearcă să-ți explice de ce a acționat într-un anume fel, dorind din tot sufletul să lămurească situația dintre voi.

Pești

Nativii pești sunt mulțumiți de realizările în sfera profesională, dar vor mai mult și astpzi au șanse să obțină. Acasă te implici în sănătatea celor dragi și încerci măsuri de prevenție sau te asiguri că au un stil de viață sănătos.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Back to top button
Close