Descoperă

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 11 ianuarie 2020. Șobolanii și Oile dau de necaz

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru sâmbătă, 11 ianuarie 2020, Șobolanii și Oile vor avea parte de tot felul de probleme din punct de vedere profesional. Lucrurile se vor schimba radical pentru acești nativi.

Zodiac chinezesc 11 ianuarie 2010 pentru Dragon

Dragonii își fac curajul să spună ce au pe suflet, iar uneori cuvintele pe care le aleg nu sunt tocmai cele mai potrivite. Sunt dispuși să schimbe o serie de lucruri vizavi de modul în care comunică.

Șarpe

Șerpii trec cu bine peste micile probleme ale dimineții. Se vor lovi de tot felul de ziduri birocratice și nu e taman cea mai bună zi pentru a sta la cozi.

PUBLICITATE

Șobolan

Șobolanii vor avea de tras din cauza anumitor persoane, în sensul că toate greșelile celorlalți vor fi plătite de ei.

Zodiac chinezesc 11 ianuarie pentru Oaie

Oile din zodiacul chinezesc vor avea și ei niște necazuri. Problemele în dragoste se acutizează pe zi ce trece pentru aceștia.

Mistreț

Mistreții au parte de un weekend liniștit. Vor să lenevească, să stea liniștiți, în banca lor, cum ar veni.

PUBLICITATE

Bivol

Bivolii se vor încăpățâna să păstreze răceala față de anumite persoane, chiar dacă îi tentează să le scrie. Se țin tari.

Zodiac chinezesc 11 ianuarie pentru Cocoș

Cocoșii își fac planuri de vacanță și pot pune mâna pe niște oferte extrem de interesante. Nu e exclus ca la vară să se trezească prin Asia sau America Latină.

Tigru

Tigrii sunt dispuși să facă anumite compromisuri doar ca să nu se mai certe cu anumite rude. E o decizie înțeleaptă a acestora.

Maimuță

Maimuțele au parte de un weekend liniștitor, de o zi de sâmbătă extrem de frumoasă, în care vor face doar ce vor dori ei. Nu e exclus un party seara.

Iepure

Iepurii primesc tot felul de critici din partea anumitor persoane din familie și nu le pică tocmai bine.

Câine

Câinii sunt foarte romantici mâine și își surprind partenerul de viață cu tot felul de declarații amoroase care mai de care mai inedite.

Cal

Caii sunt taciturni. Se închid în turnul lor de fildeș și refuză orice dialog. Protestează ei pentru ceva, dar nimeni nu știe pentru ce.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Back to top button
Close