Monden

Mihaela Constantinescu, prima declaratie dupa doua luni de cand Mihai Constantinescu s-a stins

Mihaela Constantinescu, prima declaratie – Mihaela Constantinescu sufera , la mai bine de doua luni de la stingerea lui Mihai Constantinescu.

„Este imposibil sa treci peste, pleaca o energie pe care nua i cum sa o recuperezi de nicaieri. Traiesti cu acea durere insuflet toata viata, chiar daca sunt momente in care poate reusesti sa te simti mai bine. S-a intamplat pe 29 octombrie si eu nu reusesc inca sa nu ma trezesc noaptea sau dimineata fara sa il vad plecand. Mi-as dori mult sa il vad asa cum era cand era bine. Cele cinci luni si jumatate de spital au ramas in mintea si in sufletul meu incat nu am sa le uit niciodata”, a spus Mihaela Constantinescu cu vocea tremuranda, potrivit wowbiz.ro

Mihaela Constantinescu, prima declaratie dupa doua luni de cand Mihai Constantinescu s-a stins

„Vin momentele frumoase din viata noastra, care sunt atat de multe. Ne stim de 40 de ani. Eu nu pot sa vorbesc de Mihai la trecut. Este omul alaturi de care, intr-o forma sau alta, am trait dupa viata mea cu parintii mei. Nu trece niciodata durerea”, a mai spus Mihaela Constantinescu.

PUBLICITATE

„Am sperat amandoua (n.r. – Simona Secrier, sotia, si Mihaela Constantinescu, fosta sotie), pentru ca asta mi-am dorit. Eu am stiut de la inceput, dar nu a fost nicio zi de la Dumnezeu sa nu ma gandesc la un miracol. Stiam ca de la o secunda la alta se poate intampla si eu am sperat tot timpul la o minune”, a mai adaugat fosta sotie a lui Mihai Constantinescu, femeia care i-a fost alaturi pana la sfarsitul vietii alaturi de Simona Secrier, sotia lui.

„Stiam ca este foarte bolnav, stiam ca in ultimul timp s-au intamplat niste lucruri foarte grave si ii vedeam ochii. Ochii lui prevesteau atata tristete si un soi de deznadejde pe care el o simtea profund. Pana sa ajunga in spital, niciodata nu mi-a trecut prin gand ca Mihai o sa plece, indiferent cat de grav era. Era un om atat de vesel, atat de optimist si manifesta acest lucru atat de bine, indiferent cat de suparat era. Era de un optimism care mie imi va lipsi enorm si fiecare dintre cei care au avut ocazia sa cunoasca acest om minunt ii va simti lipsa.

Aceasta iubire, aceasta prietenie m-au ajutat sa cunosc iubirea neconditionata si asta mi se pare cea mai mare performanta. Am mai simtit asta cu mama mea ca este inima mea, sufletul meu. Sunt sigura ca nu voi mai simti asta. Este un sentiment atat de frumos si trebuie sa gasesti persoana fata de care sa manifesti acesta iubire neconditionata.

PUBLICITATE

S-au iubit foarte mult. Mihai o iubea foarte mult pe mama si mama il iubea pe Mihai. S-au respectat foarte mult si s-au inteles. Parintii mei l-au inteles pe Mihai si nu s-au suparat niciodata pe el”, a mai declarat Mihaela Constantinescu.

PUBLICITATE
Tag-uri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close